fokusera på vad du kan kontrollera att stoppa inteckning avskärmning

Det finns många saker som du inte kan kontrollera i din avskärmning processen men nyckeln till att kunna stoppa inteckning avskärmning är att fokusera på vad du kan styra istället för vad du inte kan. En del av nyckeln här är att förstå vad som är i din kontroll och vad som inte.

vad du inte kan styra
Du kan inte ändra vem din inteckning företaget är. Du har att göra med vem du har att göra med och ingen mängd av ilska kommer att ändra på det. Du kommer att behöva ta itu med din inteckning företag i syfte att stoppa inteckning avskärmning och du måste hitta ett sätt att jobba med vem du har.

Du kan inte ändra vad avskärmningen tidslinjer är för ditt tillstånd. Mycket av tidpunkten för din avskärmning styrs av de lagar som styr avskärmning i ditt tillstånd. Att kunna stoppa inteckning avskärmning innebär att hitta ett sätt att arbeta inom dessa tidsgränser. Vissa stater har korta tidsramar, andra har långa sådana. Komma till rätta med vad de tidslinjer är för ditt tillstånd och hitta ett sätt att arbeta inom dem.

Du kan inte ändra det faktum att du är närvarande i avskärmning. Många människor försöker förneka att avskärmning sker. Acceptera att det händer. Du kan stoppa inteckning avskärmning på ditt hem, men du måste inse att du är i avskärmning.

vad du kan styra
Du kan styra hur du arbetar med din inteckning företag. Du kan välja att ignorera dem eller du kan arbeta aktivt med dem. Det enda sättet jag kunde stoppa inteckning avskärmning på mitt eget hem var genom att aktivt spåra någon på min inteckning företag som var villiga att hjälpa mig. Du måste vara persistenta i att kalla dem och kommunicera med dem. Men undvika att bli arg på personen i andra änden av linjen. Det är inte deras fel att du är i avskärmning och de helt enkelt har ett jobb att göra. Inse det och du kommer att kunna komma mycket längre med dem.

Du kan styra hur du reagerar på att vara i avskärmning. Du har ett val. Du kan bli deprimerad eller arg eller så kan du välja att vara lugn och självsäker. Valet är ditt. Är det lätt att kontrollera dina känslor på detta sätt medan du är i mitten av avskärmning? Naturligtvis inte, och jag vet att jag inte alltid var lugn och kontroll över mina känslor. Men jag kan berätta detta, fick jag mycket längre med min inteckning företag när jag var lugn och rationell. Om du ska stoppa inteckning avskärmning, måste du kunna lugnt och rationellt titta på din situation och lösningar på det.

Du kan kontrollera om du ger upp. I samma ögonblick som du bestämmer dig för att det finns inget du kan göra för att stoppa inteckning avskärmning, har du förlorat. Vara alltid aktivt söker lösningar. Tillbringa tid varje dag att arbeta på sätt att stoppa inteckning avskärmning och utbilda dig själv om avskärmning. Ju mer du leta efter en lösning och tro att man är tillgänglig för dig, kommer den snabbare en lösning att presentera sig själv. Lösningen på ditt problem inte kommer att komma smacka dig i ansiktet, du måste gå ut och aktivt leta efter den.