föga kända sätt att få en låg boränta

När du tänker på att köpa ett hem, bör du leta efter ett hem när boräntorna är låga. Med hur ekonomin är idag, köpa ett hem kan tyckas vara en dålig idé, men om räntorna är låga, kan du köpa ett fint hem och har en låg månatlig betalning som kan vara mindre än vad du betalar för hyresbetalningar. När hem bolåneräntor är på en låg, folk tenderar att refinansiera sina nuvarande bolån för att dra fördel av de låga räntorna.

Refinansiering när bolåneräntor är låga är den bästa tiden att dra nytta av marknaden. Med förutsägelsen att marknaden kan gå ännu lägre, folk tittar på refinansiering eller ta lån hem kapital för ombyggnad eller tillägg till hemmet. Människor som finner sina nuvarande bolån en börda på grund av en inkomst förändring bör överväga refinansiering att spara lite pengar och hemmet.

Om du tittar på bolåneräntor på en daglig basis, kommer du att se när priserna är på en låg. Om du väntar för länge, kan de börja stiga igen. Men detta kommer inte att ske över en natt. Du kommer fortfarande ha tid att få en låg ränta även om priserna börjar stiga. Innan du överväga refinansiering eller köpa när priserna är låga, måste du överväga vad du har råd att betala. Om dina skuldkvoten verser din inkomst är instabil, kanske du behöver prata med en långivare för att se vad du kvaliteten så långt refinansiering eller köpa.

Bolåneräntor kommer inte att förändras drastiskt. Det tar lite tid för priserna att stiga och falla. Med alla kontroverser kring bolån eftersom regeringen har klivit in, om det nya lagförslaget antas, kommer du att ha råd med ett hus även om du anses låg inkomst.