flytta upp fastigheten stege

Varje dag nyheten om bostadsmarknaden är värre än dagen innan. Nu finns nära 2 miljoner hushåll upp för avskärmning i USA och otaliga banker har gått under. Så är det dags att köpa ett hus? Det råder ingen tvekan om att husen är mycket billigare att köpa idag än vid något tillfälle under det senaste decenniet.

Men för dem som planerar att få ett hus på en stor inteckning, glöm det. De flesta banker är så allvarliga tillstånd som att få en inteckning kommer att vara som att bryta ut ur Fort Knox. Men det betyder inte att man inte kan köpa ett hus. Visst, om du har en anständig mängd sparat ihop, eller har en hel del för en handpenning och ha ett anständigt jobb med en bra lön, då är det perfekt tid. Däremot måste man gå långsamt. Idag håller köparen fördelen-förutsatt att han / hon har pengar. Om du har pengar, då du kallar skotten.

Såvida du inte är Bill Gates, köpa ett hem i dag är kostsamt. Och även om du kanske tror att du har en hel del sparat, inte komma på fastigheten stege inte är billig. Att betala för huset är en sak, men det finns andra kostnader som snabbt kan öka. De övriga kostnader som man oftast glömmer inkludera kostnaden för en professionell hem inspektör för att se till att hemmet du köper är säker och inte en katastrof, den juridiska avgifter, fastighetsskatt och kostnader för att ansluta ljuset och vattnet. Sedan är det möbler och rörliga och allt det andra.

Antalet en sak är att få rätt läge. Eftersom många bra bostäder är billiga inte får något långt från ditt arbete. Hus på landet kan vara större och billigare, men du kommer att sluta med att betala en förmögenhet för gasen. Och hur gasmarknaden kommer, kommer inte många av oss att ha råd med bilar. Så att få ett hem nära genom ditt arbete och bredvid skolan.

Om du aldrig har köpt ett hus innan och har lite aning om vad det innebär, måste du läsa. Internet har gott om ställen där man kan få kunskap om hemmet köpa. Efter att väl förtrogen med bostadsaffären, bör man tala med en finansiell långivare. Du måste veta vad din budget är och vad du tänker köpa. Om du inte har mycket pengar, du kommer att behöva ett lån. Så här är där de finansiella långivare kommer i. Och mer än något annat, du behöver ett stabilt jobb. Hus köper idag är oftast lättare när både individer försörja. Om en individ är brödet vinnaren och blir uppsagd, är du i varmt vatten (för att uttrycka det milt). Så ett stabilt jobb med en anständig lön är nyckeln. Om du inte har några pengar för en handpenning, så det bästa råd är att vänta och samla lite. Vanligtvis behöver du ca 10-20% för att lägga ned mot ett nytt hus.

Även hyra kanske inte låter lockande för dig, köpa ett hus i förtid kan bli mardröm. Bara läst om den amerikanska bostadsmarknaden situationen och du kommer att hitta ut.