flytta till en Makati condo exakt vad du behöver för att ta hänsyn

De priser och bekvämligheter för en Makati condo eller lägenhet bör inte vara den enda bekymmer. Du kommer också att behöva överväga de dåliga och de goda aspekterna av den livsstil som bor i en lägenhet innebär. Att få en Makati lägenhet är något som du kommer att behöva leva med under många år. Inför äntligen sätta ner någon månatlig betalning, fråga dig själv dessa frågor och ta reda på om du är definitivt kommer att få en ännu bättre liv i en bostadsrätt, eller om du skulle vara lyckligare som bor i en mindre ort eller få ett hem som ett substitut.

Ett. Vilken mängd “avskildhet” behöver du ha?

Det kommer aldrig att vara smart att spendera pengar på stora Makati egenskaper om du måste resa en hel del, eller om du råkar vara den enda person som är bosatt i bostaden. En Makati lägenhet eller en lägenhet är det bästa alternativet när du inte väljer att klara bakgård arbete, i synnerhet. Du behöver inte bry sig om reparationer och målning av den anledningen att i en lägenhet, kommer byggnaden underhållspersonal ta hand om det åt dig. I händelse av att du tror att du behöver ett hem där du är mindre engagerade, då en bostadsrätt är strategin att ta.

Ändå, i utbyte mot att tvingas göra en mindre mängd service får du dessutom inte har självständighet att helt anpassa din Makati lägenhet eller villa, som att få väggen färgen ändras eller har en vägg revs för att göra utrymmet större. Du kan eventuellt behöva utstå en lång process för att få en diskmaskin eller en uppsättning bakgård väggbonader monterade. Är du säker på att du kan tolerera det?

2. Tror du att du kommer att överföra snabbt?

Priset varierar från Makati egenskaper varierar ofta, men investeringar-värdiga områden som biologisk mångfald eller Forbes området i allmänhet fortsätter att vara i gott skick, värt-wise. I händelse av att du har tillräckligt med pengar för att leva i din Makati lägenhet under de följande fem åren, det betyder bara att det kommer att gå upp i värde. Men om du söker efter en semi-lång sikt plats att bo och du tror att du kommer att kräva mycket mer utrymme i en handfull år sedan en bostadsrätt inte kommer att vara en smart investering.

Tre. Kan du hantera de kostnader och avgifter?

Bor i en Makati condo kräver mycket mer än att bara behöva betala din hyra eller leasing. Det finns faktiskt föreningens avgifter, elräkningar och andra kostnader som du måste hantera. Kan du betala för dessa kostnader tillsammans med hyran du gör betalningen för?

4. Får du en Makati condo främst eftersom du gör en investering i det eller är det en livsstil önskemål?

Med tiden, är en Makati lägenhet eller bostadsrätt kommer inte att stiga i värde så mycket som riktiga hus skulle. Men condo lägenheter är allmänt snygga ställen att bosätta sig i på grund av att de är närmare till butiker, hubbar nöjen och vissa andra offentliga platser. Är du beredd att kompromissa priset på ett hem i det långa loppet att ta nöje i att vara i ett svalare ställe?

Investera i | Inköp | Köpa | Komma} Makati fastigheter är ett enormt steg. Men om du tar en titt på de fördelar och nackdelar, överväga dina alternativ och tar sig tid att tänka på det innan du väljer det, då finns det ingen anledning till varför en Makati lägenhet inte kommer att fungera för att passa dina behov.