flytta inteckning

Rörliga MortgagesThere finns två huvudsakliga anledningar till att människor väljer att flytta bolån. För att säkra en lägre ränta och spara pengar på månatliga avbetalningar eller för att få ytterligare finansiering genom remortgaging sin egendom.

Det är viktigt att se över din nuvarande inteckning affär på en regelbunden basis, affären du fick när du först säkrat din inteckning får inte vara så konkurrenskraftiga nu. Det är inte ovanligt att byta bolåneinstitut i ditt sökande efter en bättre affär.

Innan du flyttar din inteckning måste du vara medveten om de regler och villkor för din befintliga inteckning, kan du ha ett lås i period där påföljderna uppkommer om du byter långivare under denna period. Om du letar efter ytterligare finansiering, kan få denna finansiering genom remortgaging ofta vara billigare än ett personligt lån.

Bärbar MortgagesThe viktig del av en portabel inteckning är att inteckning är överförbar, vilket gör att låntagaren att överföra sina lån till en annan fastighet bör de flyttar. En bärbar inteckning kan hjälpa dig att undvika förtida inlösen påföljder. En bärbar inteckning, även känd som inteckning portabilitet är ett arrangemang mellan inteckning långivare och låntagare. Du måste uppge till långivaren att du vill ha en bärbar inteckning affär innan slutföra din inteckning avtal.

Hur vi kan HelpWe har tillgång till ett stort utbud av inteckning planer utformade för att flytta från din nuvarande inteckning, såsom bärbara bolån och fasta, flexibel, utjämnade och rabatterade erbjudanden inteckning. Om du funderar på att ändra din inteckning plan vi söka bland hundratals inteckning produkter för att hitta en bättre deal.