florida lån ändring 3 frågor att ställa en potentiell företag lån ändring

Jag har pratat med en hel del individer i de senaste månaderna som har bett mig frågan “vem ska jag använda för att hjälpa mig med ett lån ändring?” Det är ganska vanligt att denna fråga för att komma upp i södra Florida på grund under högkonjunkturen investerare köpte många bostadsrätter i Fort Lauderdale, Miami och Palm Beach områden. De flesta investerare köpte enheter bara för att vända en snabb vinst, men de flesta fastnade, inte på sommaren orkaner, men den finansiella stormen som fortfarande svävar över hårt Florida.

Om du för närvarande funderar på att använda en Florida fast lån modifiering eller bostadslån advokat för att hjälpa dig med ditt lån modifiering, här är tre enkla frågor som görs för att hjälpa dig att begränsa de “bästa” företagen lån modifiering från de “sämre” företag lån modifiering .

Innan du säger något om din situation, fråga dig själv frågan. Merparten av tiden, kommer den person som söker och jämföra alternativ lån modifiering mycket vara desorienterade om deras situation, kommer de att söka efter någon att lyssna på dem gå över sin situation först.
Gör inte det här.

Begäran från lån ändring företaget “hur är du säker på att du kan hjälpa mig” först och låta dem börja prata först. Låt dem förklara detaljerna och kvalifikationer för att se om de kan hjälpa dig eller inte, vad de letar efter för att vara säker på att de kan ge dig hjälp och vilka resultat de har upplevt.
Ju fler resultat som du kan få från dem på framsidan, innan du berätta om din omständighet, de sannolika möjligheter att få en klok tanke ökar om de vet verkligen processen.

Har du tre tidigare människor som bor i Florida som du har hjälpt att få sina lån ändras?
Missa inte denna fråga och se till att följa upp och prata med sina referenser först.
Du kommer att lära dig mer av dessa tre referenser de ger dig än du kommer från att prata med någon på företaget. Du kommer att lära dig vad processen var, hur lätt eller dofficult det är att arbeta med företaget och det var värt kostnaden?

är din strategi för att använda långivare lagöverträdelser i mitt nuvarande lån som förhandlingsstyrka i processen?
I ett lån modifiering, det finns en “enkel metod” för att få den färdig och en “svår metod”. Den enkla metoden är när lånet modifiering representant börjar tala med din långivare och förhandlar ut ett lån modifiering – enbart baserat på “vilken typ av månatlig betalning du har råd att köpa baserat på svårigheter”. I många fall är de “enkla” lån ändringar genomföras på ett par minuter och faktiskt inte innehåller någon form av skiljeförfarande – på grund av någon minskning av huvudman – endast en betalning modifiering som vanligtvis är en minskning.
I vissa fall är denna typ av lån modifiering mottagits väl.
Men andra situationer kräver ytterligare förhandlingar, till exempel, för människor som är skyldiga betydligt mer på sina hem av hundratusentals dollar, “den svåra metoden” kan ge bättre resultat. “Den svåra metoden” innebär personalen i lån modifiering juridiska avdelning granskar dina dokument som du skrev när du fick lånet och söker långivaren kränkningar. Merparten av lånen har dessa juridiska fel och “den svåra metoden” använder dessa kränkningar som makt att förhandla om en minskning av kapitalbeloppet eller ibland en fullt lån hävning vilket innebär hela din hypotekslån tas tillbaka och du kommer inte ha en inteckning längre.

hur mycket kommer det att kosta? bonusfråga
Ni måste förstå att detta inte är din första fråga.
Hur mycket ett företag avgifter är en viktig faktor, men det är inte den enskilt viktigaste frågan. Det spelar ingen roll hur mycket de tar betalt om de inte lyckas med att få ditt bolån modifieras så att ställa frågan om “hur mycket kommer det att kosta” upfront berättar lite om deras framgång.
Som en tumregel, förväntar en upfront avgift (vanligtvis börjar på $ 495 till $ 3000) och ibland en extra avgift om de är framgångsrika (vanligen 1-2% av ditt lånebelopp) och kom ihåg – om ett företag erbjuder att göra ditt lån modifiering med inga upfront pengar och inte framgångsrikt slutföra ditt lån modifiering, är det dyrare än om du betalat $ 3000 i förskott och en 2% av ditt lånebelopp som en success fee.
lära sig att göra dina egna lån modifiering utan hjälp av ett lån modifiering företag