Florida inteckning wake up call

ingen överdrift

Det finns ett svindlande antal Florida bolånekunder som kommer att påverkas av förändringarna i inteckning industrin. Kanske har du hört att tjugo procent av alla bostäder köps landet under de senaste åren har köpts med subprime inteckning produkter. Den Florida fastighetsmarknaden är en av de mest aktiva i landet och andelen subprime används här under de senaste fem åren är över tjugofem procent. Dessa subprime produkter, men inte helt utdöd ännu, är försvinnande i allt snabbare takt. Vilka är konsekvenserna?

sorry, ingen refinansiera för dig

Om du är en av de miljontals Florida bolånekunder som köps hem med hjälp av en subprime mortgage är det dags att undersöka din situation. Mest subprimelån har justerbar ränta funktioner. Den mest typiska subprime produkt är fastställts för en period av två år innan det justerar. Vissa är tidsinställda att justera efter tre år. Har du en justerbar sats inteckning? Vet du när det kommer att justera? Kommer du att ha råd med den högre betalningen? Om du använt subprime finansiering för att köpa ditt hem och din situation har inte förbättrats tillräckligt för att tillåta dig att kvalificera sig för en konventionell inteckning du kanske inte kunna refinansiera. Om du inte har råd med din nya justerade betalning och du kan inte kvalificera sig för en refinansiering, vad gör du?

den spridningseffekt

Subprime-låntagare är inte ensamma i sitt dilemma. Som subprime bolånemarknaden har stängts, har långivare som erbjuder kreativa finansieringsalternativ till prime låntagare börjat ompröva sin produktlinje. Redovisade intäkter program, även känd som SISA, eller no-inkomster inteckningar verifiering är utrotningshotade samt. Riktlinjer skärps dagligen. Av någon extra oro är de möjliga åtgärderna i de stater som har börjat diskutera förbjuda dessa inteckning produkter inom sina gränser. Detta har inte skett i Florida, men med tanke på den senaste tidens uppgång i inteckning standard, är det tänkbart.

Florida bolånemarknaden påverkar

Jag tänker på alla de främsta Florida bolånekunder, även de med föredömliga poäng i sju hundra plus intervall som används Sisa eller nej-doc-program i det förflutna. Som en Florida inteckning mäklare jag kan intyga att populariteten för dessa produkter bland mina kunder. Jag kan inte förutsäga effekterna av avskaffandet av dessa främsta produkter, men åtminstone dessa låntagare kommer att möta betydligt mer pappersarbete när de ansöker om en inteckning. I vissa fall kan dessa låntagare kan inte längre berättigade till finansiering alls. Jag förväntar mig dock att inteckning långivare kommer att hitta ett sätt att fortsätta att erbjuda någon form av låg-doc finansiering alternativ till låntagare med god kredit.

han som tvekar är förlorad

Gör dig själv en stor tjänst. Agera idag. Ta en närmare titt på din situation. Dra ut din inteckning notera om du behöver. Räkna ut när din inteckning kommer att justera. Skulle du refinansiera just nu medan det fortfarande finns inteckning program som kommer att rymma din kredit samt inkomst profil? Ring din vänliga Florida inteckning mäklare och har en chatt. Jag lovar er att det finns vissa åtgärder som du kan vidta idag för att se till att det finns en rimlig lösning i morgon.

kredit reparation

Kredit reparation är helt lagligt och ofta underskattas. De flesta låntagare som har förpassats till subprime kategori har kredit frågor. Utan undantag, kan varje kredit nedsatt subprime låntagaren vidta åtgärder för att förbättra sin kredit och forskarutbildning i ett förstklassigt låntagare klass. Hur är din kredit? Om du har haft kredit frågor i det förflutna är det viktigt att bli proaktiv om din kredit. Snälla, snälla, aldrig tänka mig att det finns ingenting som du kan göra om din kredit. Alltför många människor ger helt enkelt upp på sig själva. En bit av uppmärksamhet kan mycket väl innebära en hundra poängs förbättring på din kredit värdering och en helt ny syn på livet. Tvivla inte. Tala med en kredit reparation professionella.

kunskap är makt

Oavsett din situation i livet du kommer alltid vara bättre att verkligen känna till fakta samt dina alternativ. Varje dag är en möjlighet att förvandla din situation runt. Plocka upp telefonen. Ring din Florida inteckning mäklare eller en kredit reparation expert. Ställ frågor. Nästan varje ansedd finansiell Professional erbjuder en kostnadsfri konsultation. Utnyttja. Lär dig något nytt varje dag. Du kommer, utan att misslyckas, upptäcker att du har oändligt mycket mer kontroll över din framtid än vad du trodde. Investera lite tid i ditt eget liv. Denna investering kommer att betala fantastiska utdelning.

copyright 2007 James W. kemish. allt innehåll. alla rättigheter reserverade.