Florida inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Florida

Kanske du ska köpa din första hem i Florida, eller kanske du flyttar till Florida från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Florida bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Florida:

Medianvärdet priset på ett hem i Florida är $ 105.500. Nyligen har hem i Florida har uppskattar till priser långt över riksgenomsnittet. Dessutom är graden av sysselsättningstillväxten i Florida bland de högsta i landet. Men inkomstnivåerna i många delar av Florida är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån.

Genomsnittliga räntan på bolån i Florida är bara något högre än riksgenomsnittet räntan. Huspriserna i Florida kan variera kraftigt mellan postnummer. Medan medianen hem priset totalt för Florida är $ 105.500, har median priser i Neapel, Florida nyligen varit så högt som $ 500.000.

Om du flyttar till Florida, är det viktigt att vara medveten om den höga risken för orkan skador för bostäder i städerna längs kusterna i Florida. Senast, hade Florida invånare sina hem skadats av orkanen Katrina.