Florida inteckning lån-hur man kan räkna ut hur mycket av inteckning du har råd.

Du kommer att göra det. Du är äntligen beredd att ta steget och göra ett långsiktigt åtagande. Nej, du är inte gifta. Du ska köpa din första hem! Tänk på det! Inga fler hyresbetalningar, inga mer irriterande hyresvärdar. Det är en plats som du kan kalla din egen, och det är verkligen din.

Men innan du försöker hitta ditt drömhus, måste du tänka på hur mycket hem du kan bekvämt råd och ändå ha ett liv.

Först av allt måste du ta en ordentlig titt på din personliga ekonomi innan ens överväger närmar sig en långivare. Det kan vara smärtsamt, men du kommer att få en viktig insikt om vad du har går för dig ekonomiskt och vad du kan behöva arbeta på att bli en framgångssaga.

Det första steget, räkna ut din bruttoinkomst. Detta innebär de förvärvsinkomster som du kan kontrollera med lön Män eller dina skattedeklarationer. Du kan också räkna lotterivinster eller inkomster från investeringar. Om det inte kan verifieras men kan du inte räkna det som inkomst för en inteckning ansökan.

Nästa steg är att fundera över din skuld skyldigheter. Samla all din information om kreditkort, studielån, billån, personliga lån eller betalningar stöd till barn eller en ex-make. Att räkna din skuld-till-tal, tar de minsta betalningar på ditt kreditkort och månatliga betalningar för annuitetslån. Det är då du kan räkna ut din skuld belastning.

Så, för att räkna ut hur mycket du kan spendera per månad på ett hem, måste du inse att din inteckning betalning, plus eventuella typiska skatter och avgifter, bör inte överstiga 30% av din månatliga inkomst från alla källor (som en tumregel) .

På en annan not, om du planerar att ansöka om din inteckning med en cosigner-oavsett om det är din make, en vän eller familjemedlem, måste du överväga att deras ekonomi kommer att få arbeta i denna ekvation också.

Dessutom bör din inteckning betalning, skatter, avgifter och personlig skuld belastning inte överstiga mer än 36% av din månatliga inkomst från alla källor (helst sett). Så att du har råd med ditt liv och ändå ha plats för några av de finare sakerna i livet. Och du kan också vila lättare, att veta att du kommer att ha råd med allt.

Långivare rekommenderar också att avvakta med att tillämpa för varje nytt kreditkort eller lån för flera månader innan du ansöker om din inteckning. Detta kommer att hjälpa din kreditvärdighet som varje utredning på din kredit rapport orsakar din FICO poäng för att doppa.

När du räkna ut din månatliga betalning, då kan du börja handla hemifrån och vet vad utbud av bostäder du har råd direkt. Den extra fördelen är att du inte kommer att behöva titta på bostäder som är ur ert sortiment och trygg själv besvikelsen senare. En ansedd fastighetsmäklare kommer att bidra till denna sökning som väl.

Kom ihåg att ditt första hem behöver inte vara ditt drömhus. Du har många år att arbeta mot det drömhem. Nu är det dags att bygga upp den starka ekonomiska framtid som kommer att ge dig den möjligheten för några år framöver.

Tveka inte att besöka min hemsida, hittar du en massa bra och nyttig information om finansiering eller refinansiering din egendom. Klicka bara på mitt namn nedan.

Du kan också skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.