Florida inteckning-följa dessa 7 steg för att lyckas köpa ett nytt hem

Du har gjort din forskning. Du vet att köpa ett hem är det bästa valet för dig och din familj. Men, du är clueless om vad man ska göra när. Tja, behöver du inte att förväxla.

Följ bara dessa steg och du kommer att bli en ny husägare innan du vet det!

Ett. Få ditt liv (och Money Matters) i Order – Detta är förmodligen det viktigaste steget och kan betyda skillnaden mellan att få en bra ränta på dina lån eller inte. Få dina pengar liv för kommer också att hjälpa dig veta hur mycket hem du har råd med på din inkomst. För att göra detta, göra en budget (och hålla sig till det,) få dina kreditupplysningar och bestrida felaktiga uppgifter och spara så mycket som möjligt för ett hem handpenning.

2. Läs om Hem Köpa och inteckningar – Ta din tid och läsa så mycket information som möjligt om hemmet köpa och inteckning industrin. Internet (och denna hemsida) har en mängd information om att köpa ett hem och att hitta rätt typ av inteckning för ditt sätt att leva. Att ta sig tid att lära sig och förstå de termer hjälper dig att sätta på ett förtroende fram och du tar tröst i att förstå ins-and-outs av industrin.

Tre. Prata med en långivare – Hitta en långivare som du litar på och göra planer för att träffas med denna långivare. Han kommer att kunna ge dig tips om din kommande inteckning ansökan. Han kommer också att hjälpa dig med pre-godkännandeprocessen. Detta kommer att avgöra hur mycket hem du har råd innan du går och handlar för ditt nya hem.

4. Shoppa – När lånelöfte, kan du gå ut och hitta en fastighetsmäklare som hjälper dig att leta efter nya bostäder. Se till att du hittar en fastighetsmäklare som du kan lita på-en som inte kommer att visa dig hem utanför ert sortiment.

Fem. Bestäm om Home är rätt för dig – När du har gått shopping och hittade ett bra hem, måste du göra ett par saker innan ett erbjudande. Har hemmet värdera och lära om det finns några problem med hemmets ram eller struktur. Nu är också en bra tid att ta reda på mer om historien om hemmet och grannskapet. Inspektioner kan krävas vid denna punkt också, och är en bra idé att åtgärda eventuella problem

6. Lägg ett anbud – Bestäm hur mycket du är villig att betala för hemmet och göra erbjudandet därifrån. Din fastighetsmäklare kommer att hjälpa dig att göra en lämplig erbjudande tillsammans med hjälp förbereder och nödvändiga dokument. Nu är det också dags att fundera på vad du vill ska ingå i hemmet och som kommer att ansvara för eventuella reparationer eller ändringar som är nödvändiga till hemmet.

7. Stäng på ditt hem och flytta in – När erbjudandet accepteras, är den svåra delen över! Nu kan du göra din sista genomgång och arbeta på att få husägare försäkring. När äganderätten till hemmet överförs, är hem din!

Hem köpa kan vara en skrämmande och komplicerad process. Men att hitta experter att arbeta med dig är en bra idé kan ta bort gissningsleken av processen. Experter, tillsammans med forskning, kommer att hjälpa dig att göra övergången till ditt nya hem sömlös och (nästan) utan stress!

Tveka inte att besöka min hemsida, hittar du en massa bra och nyttig information om finansiering eller refinansiering din egendom. Klicka bara på mitt namn nedan, i “resurs rutan”.

Du kan också skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.