Florida inteckning är ett intresse som bara inteckning en bra idé för mig

Att köpa ett hem och betala för en inteckning är mycket dyra finansiella åtaganden. Det är ett viktigt beslut och en som bör betraktas med stor försiktighet innan du tar steget.

Om du ändå vill köpa ett hem, men du är orolig för de ekonomiska konsekvenserna om din budget, kanske du vill titta på ett intresse som bara lån. Ett intresse som bara lån är en typ av inteckning där du bara betalar ränta på ditt lån, aldrig något av det faktiska lånet.

När du säljer ditt hem, betalar du tillbaka lånet. Vilka är fördelarna med ett intresse som bara inteckning? Den största fördelen för många av dessa inteckning innehavare är de extremt låga månatliga betalningar jämfört med traditionella bolån.

Denna typ av lån är också bra för personer som planerar att vara i sina hem för bara en kort tid. Termen på detta lån är korta, oftast bara 5 till 7 år. Människor som planerar att flytta snart kan dra nytta av detta på grund av de korta engagemang och låga utbetalningar.

Det kan också vara bra för människor med dålig kredit eftersom det ger ett sätt att förbättra sin kreditvärdighet. Naturligtvis med eventuella fördelar kommer nackdelar. Några nackdelar med amorteringsfria lån är att du kanske inte har tillräckligt med pengar i slutet av inteckning för att betala tillbaka kapitalet. Om det händer, kan du förlora ditt hem på en dålig tid i ditt liv. Amorteringsfria lån bärare måste ha en tillräcklig källa till finansiering för att betala tillbaka lånet annars kan det vara en katastrof.

Totalt sett är det ett ekonomiskt riskfyllt alternativ eftersom du ta chansen på ditt hem depreciera och kasta pengarna i sjön. Som i alla inteckningar, är det lämpligt att träffa en kvalificerad inteckning professionell (som jag själv) att lära sig detaljer och rättsliga definitioner bakom dessa typer av lån. En bra långivare kommer att berätta om de bästa typer av inteckningar för din unika ekonomiska situation.

Det är dina pengar, ditt hem och din framtid. Du måste ta dig tid att räkna ut det som passar bäst för dig, annars riskerar du att förlora mer än bara din kreditvärdighet.

Tveka inte att besöka min hemsida, hittar du en massa bra och nyttig information om finansiering eller refinansiering din egendom. Klicka bara på mitt namn nedan, i “resurs rutan”.

Du kan också skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.