Florida inteckning-är du redo att köpa ett hem hur man förbereder

Du bestämde Äôve att du nådde Äôve den punkt i ditt liv där, AOS lämpligt att köpa ett hem. Oavsett om du, Äôve nyligen gifte, hade ett barn eller är helt enkelt sjuk av hyra, inser du att köpa är mycket bättre än att hyra.

Men hur du förbereder dig för att köpa ett hem och få bästa möjliga kurs på din inteckning? Här är några saker att göra i månaderna fram till köpet av ett hem:

* Trimma din budget. Skriv ner alla dina dokumenterade inkomster och utgifter och sedan bestämma vad du bekvämt kan leva utan. Kan du nedgradera du plan mobiltelefon? Klipp av kabeln? Överväg att klippa ut något du kan leva utan i några månader för att spara så mycket pengar som möjligt.

* Placera alla pengar du kan i besparingar. En frisk handpenning kommer att bidra till att hitta de bästa flighterna möjligt för en inteckning.

* Be dina föräldrar att chip i. Chansen finns, kommer de att vara glada om ditt nya inköp och hjälper chip i en gåva av pengar för ditt hem handpenning om de har möjlighet.

* Få en kopia av din kredit rapport och titta noga. Är något fel på det? Om så är fallet, ta dig tid att bestrida det med de tre stora kreditupplysningsföretag. Detta kan bidra till att förbättra din kredit värdering.

* Håll iväg på några andra stora inköp. Don? T ansöka om ett lån eller ett nytt kreditkort. Nya kreditansökningar gör en ding på din kredit rapport. Den visar också långivare som du kan overexerting dig med kredit och vara trött på att låna ut pengar till dig.

* Betala ned så mycket skuld som möjligt. Gör några extra utbetalningar till ditt kreditkort och lån. Detta kommer att hjälpa till att minska din skuld-till-tal.

* Överväg att hitta extra inkomst. Har du (eller din make) har tid att ta på sig ett andra jobb eller hitta frilansuppdrag? Detta kommer att hjälpa till att ta in extra inkomster för att rapportera om din inteckning ansökan. En bonus: Det kommer också att ge extra medel för att spara ännu mer i din handpenning eller betala ner kreditkort. Du don? T måste arbeta denna extra jobb för evigt, men det kommer att hjälpa dig enormt på kort sikt.

Att köpa ett hem är den bästa investering du kan göra i framtiden för dig och din familj. Ta extra omsorg för att förbereda din inteckning ansökan kommer att hjälpa dig att spara pengar och hitta den bästa inteckning för dig.

Din familj (och din plånbok) kommer att tacka dig.

Tveka inte att besöka min hemsida, hittar du en massa bra och nyttig information om finansiering eller refinansiering din egendom. Klicka bara på mitt namn nedan, i “resurs rutan”.

Du kan också skriva ut denna artikel så länge som resurs rutan är kvar intakt och alla länkar hyperlänk.