Florida bolånekrisen — hur kan du överleva

Det var hans dröm hem. Jag minns utseendet av stolthet på hans ansikte när han visade min fru och mig runt. Efter åratal av hårt arbete och höja tre barn, var de slutligen bekväma.

Huset var inget extrema av många människors normer. Fyra sovrum, två badrum … trägolv i hela. Alla möbler och bruksföremål var helt ny, inklusive plattskärms-TV. På morgonen skulle solljuset gnistrar av vattnet från sjön på bakgården. Kanske detta var inte en rik mans hem, men för min vän, hade han äntligen hittat en plats för fred.

Att fred skulle kortlivad. Du ser, det Florida bostadsboomen hade varit i full effekt under flera år. Han kunde ge inteckning på grund av att han hade arbetat för sin arbetsgivare tillräckligt länge för att dra både lön och pension. Det var en bra affär för honom. Han hade mer än tillräckligt med pengar för att bo där i komfort och en dag, kunde han sälja sitt tidigare hem och har mer än tillräckligt för att stödja sin livsstil på hans pension ensam.

Tyvärr, efter att han flyttade in, drog sitt jobb hans pension, allvar släppa mängden månadsinkomst han hade att arbeta med. Han var okej för stunden, men mer pengar går ut än kommer i. Det tar inte en raketforskare för att inse att denna trend inte kan vara för evigt.

Då hände det, fick jag ett telefonsamtal som informerade mig att han var på sjukhuset …… han hade stor hjärtinfarkt. Så svår var hjärtattack att det alltid skulle påverka hans sätt att leva. Hans läkare sa till honom att det inte fanns något sätt han kunde återvända till arbetet igen. Om han gjorde det, skulle det döda honom. Efter att nu ha förlorat båda sina inkomster, det fanns inget sätt han hade råd med avbetalning.

Jag antar att han måste sälja huset, eller hur? Om det bara var så lätt. Som vi alla vet, är bostadsboomen i Florida över. Priserna rasar och hem sitta på marknaden i 6 månader eller mer innan någon gör ett erbjudande tusentals dollar i begärt pris. Hans hus är inte längre värt vad han är skyldig. På grund av något fel i sin egen, kan han inte råd huset och han kan inte bli av med det. Den drömmen har blivit en mardröm.

Vi satt på sjukhuset diskutera alternativ. Det verkar inte vara väldigt många bra sådana.

Han kan försöka att refinansiera. Kanske han kunde få en lägre ersättning som skulle köpa honom en tid. Men eftersom han inte har en inkomst längre, är vilken bank kommer att låna honom pengar?

Han kunde separera sina skulder från sin fru. Håll henne kredit ren, och sedan sluta göra betalningar på sina oprioriterade skulder. Hans kredit skulle förstöras, men hennes skulle förbli intakt. Och igen, det var en stor hjärtinfarkt, det är mycket möjligt att han inte kommer att vara runt mycket längre. Detta tillvägagångssätt skulle kunna säkerställa bästa framtiden för sin familj. Tyvärr är hans kredit helt enkelt inte tillräckligt bra för att refinansiera allt under hans namn utan hans fru cosigning. Även om det var, har han förlorat hela sin inkomst. Han kunde inte få lånet oavsett hans kredit värdering.

Han kunde ringa sin kongressledamot och berättar för regeringen att göra något, eller hur? Kom igen, när var sista gången som fungerade?

I slutändan verkade det det bästa alternativet var också hans enda alternativ. Han kunde helt enkelt sluta betala, ge tillbaka huset till banken i avskärmning, och acceptera sitt öde av ekonomisk ruin.

De flesta människor i samma situation kommit till samma slutsats. Det verkar som det finns helt enkelt inget annat att göra. Men är det verkligen så? Det gick inte att problemet också fastställas genom att öka intäkterna?

Hur någon, speciellt någon som måste vara kvar i sitt hem, öka intäkterna? Är det möjligt? Kanske var det inte för 20 år sedan, men idag är det.

Den lösning där du har kontroll över bolånekrisen kan hittas på internet. Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har världen varit bokstavligen på våra fingertoppar medan vi fortfarande är i vårt vardagsrum. Du kanske inte kan få en löneförhöjning på jobbet eller refinansiera dina skulder, men du kan öka dina inkomster, från hemmet, med en Internet-företag.

Visserligen kan detta verka som en monumental utmaning. Efter allt, vi vet alla någon som försökte men misslyckades på internet. Därför tycks det, det fungerar inte. Vad är intressant med denna logik är att vi då kommer att beställa en bok från amazon.com, hyr en film från Netflix.com, och när det kommer, beställa en pizza från papajohns.com. Sanningen är att det fungerar, men som allt annat i livet, du måste lära dig hur man gör det.

Eftersom Internet har expanderat, har många företag funnit att en franchise typ marknadsföring system på Internet är det bästa sättet att växa. För första gången i historien, ger detta den perfekta lösningen för den som vill öka intäkterna. Eftersom din framgång är deras framgång, vet de att de måste lära dig att marknadsföra på internet, eller ditt misslyckande kommer också att vara deras.

När ekonomin fortsätter att tanka, och inflationen går upp snabbare än lönerna, kommer fler och fler människor ser till Internet som en lösning. Tillsammans med den extra inkomsten, alla andra fördelar, såsom att spara på auto kostnader, äta ute, och outfitss företag läggs löneförmåner. Plus, i en värld där skatterna verkar alltid gå upp, ger IRS du många incitament att arbeta hemifrån på internet.

Sitter på sjukhuset rummet, verkade det som att arbeta på nätet var den enda sanna svaret på situationen. Det tråkiga är, den hjärtattack som sätta min vän på lånad tid. Han kan vara för sent. Men finns det fortfarande tid för dig?