fler villaägare avsluta Obamas program inteckning stöd

Den inteckning modifiering program har visat sig vara bästa programmet om sett ur bankens synvinkel, men inte mycket har gjorts för låntagare inom ramen för programmet. Den inteckning modifiering program som Obamas administration har börjat blir lite än lägre respons från låntagarna. Som statistiken visar, hade så många som 1,24 miljoner låntagare ansökt om inteckning modifiering program för Obama, av vilka, har omkring en tredjedel av låntagarna bara avstod det av många skäl helt och hållet. Detta verkar vara en jätte wake-up call för Obama-administrationen, som annars var inte medveten om en sådan dålig respons för inteckning modifiering program. Potentiella källor i den administrativa flygeln markerade tydligt att bostadsmarknaden var bättre på den tiden då Barack Obama hade tagit hand i det ovala kontoret än nu.

Den 75000000000 $ inteckning modifiering program har visat dåligt svar från cirka 50.000 lån låntagare. Orsaken bakom den höga andelen avhopp i modifiering program hade varit att initialt Obama administrationen hade pressat banken att inleda låntagarna att teckna billån ignorerar nödvändig förutsättning för kontroll av bevis på inkomst av låntagarna. Men senare när bankägarnas fann att många av låntagarna inte uppfyller ett eller de andra krav, de var diskvalificerade eller tappats från scenen. Låntagarna i inteckning modifiering program däremot hade sin egen historia att sätta upp på detta konto. De flesta av låntagarna ansåg att bankerna hade felplacerad sina ansökningar billån. Återigen, inteckning industrin lagt fram sitt försvar genom att säga att låntagarna enligt inteckning modifiering program inte har svarat jakande genom att skicka det färdiga papperet arbete.

Innan det är för sent, komma igång nu om du verkligen vill veta om Obamas lån ändring program. Programmet är mer av en pro-bankir typ, och det har lite att gynna en genomsnittlig låntagare eller hans eller hennes familj.

De tjänstemän i Obama-administrationen processen säger att inteckning modifiering program är fortfarande till stor hjälp för de människor som annars har diskvalificerat av bankerna. Statistiken visar vidare att låntagare som annars var diskvalificerade från inteckning modifiering program utnyttjar alternativa lån ändring från respektive långivare, med endast 7% av dem går för avskärmning. Det är viktigt att notera här att låntagarna lätt kan använda den bästa inteckning erbjudanden ute. Det är helt klart att inteckning modifiering program är mer på sidan av bankirer och mindre på sidan av enskild låntagare.

Översikt: Den inteckning modifiering program är speciellt avsedd av Obamas och hans administration för att hjälpt bromsa den nuvarande nedgången i den bostad som är närvarande mest pretentiösa marknaden i USA är på bostadsmarknaden i denna fördjupning period och kollisionen på vanliga människor är väldigt djupt helt och hållet. Eftersom marknadsvärdet har kraschat ner, många människor inte är kapabla att hitta något eget för deras hem och egendom som passar. Så inteckning modifiering program har planerats och skära ner så att varje hem-ägare kan ansöka om samma sak med alla juridiska träning, eftersom det finns vissa krav, riktlinjer och tidsfrister för att kunna kvalificera som skall uppfyllas av långivaren eller de köpare som står inför avskärmning hem.