fler bakersfield fastighetsägare refinansiera med lön option hem inteckning (ARM) lån

“Det finns en ökande mängd förfrågningar från Bakersfield, Kalifornien fastighetsägare som vill refinansiera med en Pay Option ARM bostadslån,” säger Ronald Spencer, vice ordförande i MaverickMortgagesOnline.com

“Vi kan inte tillskriva denna ökning till något specifikt annat än Bakersfield området växer, är husägaren lära mer om Betala lån Option hem, och att programmet i sig blir allt populärare.”

“En Pay Alternativ justerbar sats inteckning (ARM) ger flexibilitet husägaren att avgöra vilken av fyra betalning val att göra, inklusive ränta endast, varje månad.
“Detta program är idealiskt för en Bakersfield refinansiera och särskilt de med en fluktuerande inkomster som egenföretagare.”

“Till exempel, hjälpte vi en egenföretagare entreprenör i Bakersfield som var upptagen under våren och sommaren, men på grund av väderförhållanden på vintern, saktade verksamheten ner. När affärerna går bra entreprenören kunde göra en helt återbetalat betalning men när verksamheten saktade han utnyttjade den nya låga uppskjuten räntebetalning. Med detta program månatliga inteckning betalningar kan göras beroende på nuvarande kassaflöde situation. ”

“En Pay Option ARM är också perfekt för ett nytt hem köp i Bakersfield, första gången hem köpare som behöver den lägsta möjliga månatliga inteckning betalning, eller villaägare som bara vill sänka sina befintliga hem betalning hypotekslån,” fortsätter Spencer.

Pay Option hem hypotekslån är en relativt ny produkt som gör att fyra betalningsalternativ varje månad:

Ett. 15 års utbetalning-Betala lånet hem inteckning av och bygga eget kapital snabbare samt spara tusentals dollar i ränta;

2. 30 års utbetalning-Det här alternativet tillåter ägarna att betala av lån i standard trettio år;

Tre. Ränta enda alternativet-Det här alternativet kan betala bara räntan del av den månatliga utbetalningen att öka månatliga kassaflöde;

4. 1% Minsta betalning-Det här alternativet kan husägaren att betala lånet på en 1% ränta för maximal besparing. Med det här alternativet den lägsta månadsbetalning är inte tillräcklig för att täcka den månatliga ränta. För att undvika uppskjutna ägare ränta hem bör ta endast intresse-betalningsalternativ.

“Pay Option är det absolut bästa justerbar ränta inteckning, ARM, produkt som finns idag för refinansiering i Bakersfield. Den har inbyggda funktioner som skyddar från de typiska bekymmer i samband med en justerbar ränta inteckning. ”

“En är det faktum att betalningen inte kan öka mer än 7,5% över föregående år under de första fem åren. Ett annat ger möjlighet att konvertera till en fast ränta inteckning efter de första tre åren. ”

“Med dessa funktioner är det förståeligt varför fler förfrågningar kommer från en gemenskap som Bakersfield,” avslutar Spencer.