fixa din kredit värdering för att få ditt nya bostadslån

Har du precis fått avslag för ett nytt bostadslån? Skulle långivaren inte riktigt avslöja varför du avvisades? Det spelar egentligen ingen roll. Nittionio procent av tiden avslag beror på en usel kredit rapport. Med denna insikt, måste du ställa om att förbättra din kredit rapport och det finns ett antal sätt att göra det. En av dem är att hitta en kompetent specialist kredit reparation.

bedömning av de skador

Om du precis har fått avslag av ett bostadslån långivare, i vissa fall kan du ha en chans att reparera din rapport snabbt nog för att ändra beslutet av din långivare. Men, beror mycket på tvisten och dess detaljer. Till exempel, om du har försummat ditt kreditkort skuld, kommer du bara att betala av dessa lån för att stärka dig kredit poäng. Detta kan ta lite tid att rätta till din kreditvärdighet. Samtidigt bör du vara ingjuta i dig själv lite disciplin när det gäller ansvarsfull användning av kredit och korrekt hantering av din ekonomi.

faktiska tvister

Face it, uppgifter processorer in en hel del information i kreditupplysningar eller en dator bearbetar dem. Vi vet alla människor gör massor av misstag och det är inte en överraskning att maskinerna ibland gå över styr. Dessa fel kan oftast tas bort och bearbetas i cirka trettio dagar. Du kan förmodligen göra dessa små felkorrektioner själv.

finna de skyldiga

Vissa rörelser du har gjort när det gäller din kredit konton är inte uppenbara. De kräver särskilda kunskaper om en kredit reparation specialist. Till exempel kan du ha gjort misstaget att stänga ett gammalt konto och detta har resulterat i en minskning av dina poäng. Du förstår, detta var förmodligen ett konto där du hade ett utmärkt rekord betala tillbaka och du bara bort den solid bit god kredit rapportering. En kredit reparation specialist kommer att försöka åtgärda detta genom att stänga några nya konton, som har liten eller ingen kredit rapportering, för att dra dina poäng upp lite.

uppmärksamhet på detaljer

Aktiviteter som sker med kreditvärderingsinstituten på dina konton, oavsett om underblåses av dig eller en långivare, är stor räckvidd och så är resultaten av dessa aktiviteter, bra eller dåligt. En kredit användare kan inte vara nog försiktig i bedömningen av dessa konton eftersom det finns otaliga sätt att de påverkas. Och den vanliga användaren inte kan vara medveten om de flesta av de verksamheter som skadar eller hjälpa kredit poäng och utdelningen av bostadslån. Det finns alla typer av områden som kan erbjuda nytta eller skada.

Vänd dig till en Pro

Det är därför som kredit reparation specialist kallas en professionell. Som namnet antyder, kommer dessa proffs granska dina tre kreditupplysningar och din FICO poäng och ger dig en rapport som informerar dig om de många områden av tvist som kan ligga däri. De kommer då att ge dig fasta rekommendationer om hur man kan övervinna eller korrigera dessa dåliga märken. Naturligtvis är en kostnad för professionella tjänster.

Muttra om lite pengar att få en hel del pengar

Avgifterna är acceptabla, är avkastningen på dem så bra som någon bra investeringsstrategi. Titta på alla tänkbara fel du kanske har missat och orsakat dig att ha ett avslag på ditt hem låneansökan. Om du vill ha en 700-plus kredit värdering, närma sig en kredit reparation företag. Självklart, kolla rykte företaget innan du anlitar dem. Detta kan göras på nätet privatekonomi forum eller med nätet listor av Better Business Bureau. Många objekt är diskutabel och kan korrigeras.