finna företagsinteckning

En företagsinteckning är det bästa sättet att finansiera byggnader och mark för affärsändamål. Företagen lyckas med en väl utformad affärsplan. Här är tips för att hitta rätt företag inteckning för dina behov:
Hur mycket pengar behöver jag för att komma igång?
Företagsinteckningar börjar på £ 250.000 till £ 1.000.000. Med tanke på denna storlek av en inteckning, kommer ditt företag att behöva göra en handpenning som är också betydande. Business långivare kräver oftast 20% till 30% handpenning, men de kan acceptera 10% om din verksamhet ser stark. Den vanliga fångsten är att du kan betala en högre ränta.

är ditt företag riskabelt?

Om du planerar att sätta upp bensinstation eller restaurang, du kommer att få det svårare att finansiera. Sådana företag kan kräva att du bevisar att verksamheten bolåneinstitutet hur kunnig du är i denna typ av verksamhet. Långivare kan också kräva att du betalar dem för miljö-tester och omfattande forskning så att de kan avgöra om du är värt företagsinteckning. Och om du är godkänd för ett lån för hög risk egendom, bör du räkna med en högre ränta. Förstå riskerna och du bör vara utrustade för att övervinna dem.

Fast-eller justerbar ränta Business Mortgage?

Välja om räntan är fast eller justerbar kommer att påverka villkoren för lånet. Välja en justerbar sats inteckning (ARM), kommer att innebära förändringar i räntor, vilket resulterar i varierande belopp som du måste betala varje månad. Om du förväntar räntorna att stiga inom en snar framtid, fasta priser är de bästa. ARM erbjudanden är bättre om du tror att priserna faller.

förskottsbetalning straff
Många företagsinteckningar inkluderar en förskottsbetalning klausul. Om du betalar lånet före förfallodagen, måste du betala en straffavgift. Du kan göra detta om du tycker att det är fördelaktigt för ditt företag. Till exempel, om du kan spara $ 55.000 genom att byta lån och kostnader straffet £ 15.000, du kommer ändå spara £ 40.000. Granska eventuella påföljder som debiteras för förskottsbetalning före undertecknandet tidningarna.

avskrivningstider
Bestäm hur länge du vill betala ditt företagsinteckning – mindre månatliga betalningar innebär längre betalningsvillkor. Du kan också låna ett lån på en kortsiktig plan som kommer med låg betalning, och en stor utbetalning i slutet av året. 15-20 år är vanliga inteckning betalningsvillkor.

företag inteckning mäklare
Business långivare som erbjuder olika termer och alternativ. Därför är den mest praktiska sättet att inteckning butik för att få en mäklare. Business inteckning mäklare Sök bland långivare för att hitta det erbjudande som passar dig. De arbetar hårt för sina kunder att förhandla tilltalande priser och villkor, eftersom du bara betalar dem när du gjorde affären. Du kan begära en offert på nätet så flera erfarna mäklare kan hjälpa dig. Genom att göra bra på ditt företag, kan du öka chanserna att hitta en företagsinteckning som du vill och kommer att erbjuda dig bra värde med bra villkor och priser