finna ett intresse bara inteckning

Ett intresse bara inteckning är en typ av inteckning där du betalar endast ränta och inte återbetala kapitalbeloppet under en tid och under denna period, lånet balans kommer att förbli densamma.

I tjugoårsåldern denna typ av lån var normalt, eftersom det fungerade bra som hem inte förlorar värde och låntagaren inte förlora sitt jobb, men när det var depression i trettioårsåldern som gjort dessa lån för att komma in i utmätningar, och långivarna stoppas ger denna typ av lån, som de ville de lån som ska återbetalas.

Idag intresse bara lån är tillgängliga för en period på fem år bara och i slutet av perioden, är betalningen samlas till hela amortizing nivå. Ju längre intresse bara inteckning större det nya betalningssystemet när termen blir över, dessa räntor endast inteckningar är särskilt för dem som ville göra mindre initial betalning och har stort förtroende för att de kan göra enorm när inteckning sikt blir över.

Med intresse bara inteckning månadskostnaden du gör blir täckt för intresset ensam men inte den huvudansvarige som är det belopp som du har lånat, så i slutet av inteckning perioden du måste göra klar hela kapitalbeloppet, för du kan ha att göra arrangemang för att spara extra pengar på de investeringar du gör, så att du har tillräckliga medel att återbetala kapitalbeloppet vid utgången period av intresse bara inteckning sikt.

För att kompensera dessa huvudsakliga utbetalning i slutet av intresse bara inteckning du kan investera dina belopp skattefritt enskilda sparkonto (ISA), Tax-effektiv pensionsplan och kapitalförsäkringar, för detta måste du tala med din oberoende finincial rådgivare som kan hjälper dig att hitta rätt investering eftersom de är experter som råd eller säljer den politik som erbjuds av försäkringsbolagen, socities byggnad och bankerna.

I detta intresse bara inteckning du skulle betala bara räntan och kapitalbeloppet du har borowed förblir densamma även efter 25 år, men under denna tid din investering borde ha vuxit tillräckligt för att betala av din kapitalbelopp av inteckning.

Mestadels intresse bara inteckning erbjuds på justerbar ränta inteckning och någon gång de finns också på fast ränta inteckning. Detta intresse bara inteckning är lämplig för dem som har regelbunden inkomst och kan göra små betalningar regelbundet men vid tidpunkten då de får bonus eller någon sporadisk inkomst de kan betala lånen med detta sätt låntagaren kan hamna hans intresse bara inteckning lån.