finansiera ett köp låta inteckning

Om du har bestämt dig för att komma vidare till köp låta sektorn, skulle den viktigaste faktorn som du måste tänka på är hur kommer allt detta att finansieras

För att köpa fastigheten, skulle en potentiell investerare måste använda en köp låta inteckning för att driva projektet vidare. Ett köp att låta inteckning har liknande krav och regler jämfört med en vanlig bostadslån. Räntorna är ibland mer. Försök undvika att använda ett bostadslån.

Begränsningar i ett köp att låta investeringar

Med så många erbjudanden som finns det ibland kan vara svårt, som en allmän regel, kommer en större deposition krävas än för en traditionell bostadsfinansiering. En deposition på cirka 15 till 20 procent krävs i allmänhet i riktning mot början. För att du ska låna några pengar måste du bevisa att hypotekslåneinstitutens att hyran kommer att täcka i regionen 125 procent av avbetalning. Några företag kommer att erbjuda bolån med en mindre deposition eller med mindre täckning.

Inteckning leverantörer som arbetar med investerare som har växande portföljer. De flesta leverantörer kommer endast finansiera utlåning upp till ett fåtal fastigheter, medan andra leverantörer kommer att tillåta något belopp, kommer dock placera ett högsta sammanlagt värde på portföljen. Om du är ny till köp låta sektorn, kan det vara svårt att tänka på dina framtida behov. Men kan vara medveten om dina krav mot detta skede innebära att du har en anpassningsbar finansieringsstruktur på plats från början.

Olika sätt att finansiera

Inte bara med köpa låta inteckningar, men många investerare kommer att överväga att gå med i en fastighet syndikat, med detta behöver du bara investera en liten summa pengar. Om du väljer att skapa en grupp investerare inte kan vara obligatoriskt att låna några pengar alls. Ett annat sätt skulle vara att åter belåna ditt hem, är det dock oerhört riskabelt, eftersom du kan hamna förlora ditt hem om du kämpat med återbetalningar. Många väljer att göra en kortfristig finansiering med lån och kreditkort, som vanligtvis är en dyr alternativ men tillåter för en snabb frisättning av kontanter.

översikt

– Köp låta inteckningar kan vara ett enkelt sätt att tjäna pengar på lång sikt;

– Dagens marknad består av ett brett utbud av inteckning produkter, så att du kan en framgångsrik avkastning oavsett dina omständigheter;

– Det finns många sätt att finansiera ditt köp låta investeringar, men du bör ta hänsyn till alla risker.