FHA Streamline lån för FHA ägare

Liksom de flesta andra processer, kräver Remortgage eller inteckning processen för bostadslån vissa kriterier. De bolåneinstitut har i allmänhet flera krav eller variabler som de använder för att mäta och validera de sökande. De flesta långivare har tre viktiga faktorer. Detta är din kredit värdering, handpenning och din skuldkvoten (intäkter kontra skuld). Det första steget i inteckning bostadslån refinansiera är lånelöfte, även kallad pre-kvalificering. Det är där den sökande genomgår en typ av pre-screening för att avgöra om det finns någon trovärdighet innan processen börjar. När denna process är klar sökandena viktiga faktorer kommer att bedömas tillsammans med många andra variabler. Om allt är tillfredsställande en “klar att stänga” kommer att ges. Men tänk på att det långivande institutet kan utvärdera din kredit historia dagen för nära så att ingen dålig rating har uppstått sedan förhandsgodkännande skede.

Din kredit historia utvärdering kommer att innebära ett antal faktorer, inklusive inteckning och eller hyra historia, bil betalningar och andra anläggningar, kreditkort historia med avseende på sena betalningar, hävdar länet eller domstol mot dig, innan avskärmning eller konkurs, andra samlingar eller domar, liens , studielån och någon utmätning historia. Om du är skild vissa institutioner kan insistera på att se din äktenskapsskillnad. Det senare syftar till att precisera vem köparen är och vem som kommer att göra betalningar. Budgetering för en bekväm inteckning betalning är ett viktigt steg i att hitta ett lån program som passar dina personliga investeringsmål och finansiella scenario. Det finns vissa FHA inteckning räknare är tillgängliga på Internet för att beräkna nuvärdet av hemmet.

Slutligen kommer låneinstitut höra sig till djupet av din kredit historia, den del av skulden, hur länge du har burit djupet och andra kompenserande faktorer. Det finns några väl etablerade och erfarna organisationer tillhandahåller dessa FHA inteckning miniräknare, och Remortgage tjänster lån till sina värdefulla kunder. För mer information och detaljer, besök deras värdefulla webbplats.