FHA rehab lån – köpa ett renoveringsobjekt hem med en FHA rehab loan_

Bostadsägande – sin del av den amerikanska drömmen. En plats att kalla din egen, för att höja din familj, en fristad när världen blir för mycket, ett hem är alla dessa och så mycket mer. Tyvärr har många människor tror att en egen bostad är utom räckhåll för dem. De tror att på grund av brist på kredit historia, låg inkomst, eller någon annan antal saker, kommer de inte att kunna säkra en inteckning med en rimlig, prisvärd ränta. Lyckligtvis för dem, har Federal Housing Administration olika program bostadsägande, inklusive FHA rehab lånet.

FHA rehab lånet är en av FHA: s program för att hjälpa första gången husägare säkra prisvärda bostadslån, och är särskilt utformad för den potentiella husägare som vill köpa och rehab ett hem.

När de söker på bostadsmarknaden för en plats att kalla sin egen, många första gången husägare överväga att köpa ett “renoveringsobjekt”. En bra källa för “renoveringsobjekt överdelar” är HUD bostäder till salu. Ofta hem som kunde använda ombyggnad är de minst dyra på marknaden. Detta i kombination med möjligheten att renovera sina egna specifikationer, drar många första gången husägare att dessa “renoveringsobjekt överdelar”.

Det är för dessa människor att FHA rehab lånet är särskilt användbart. Traditionellt skulle en husägare som vill renovera ett hem måste skaffa två lån – en för förvärvet av fastigheten och en sekund för rehab. Sedan, när fastigheten är klar, måste de skaffa sig en tredje, permanent inteckning för att betala av de två första lånen. Med en FHA rehab lån dock potentiella husägare har möjlighet att förvärva en inteckning, både för förvärvet av fastigheten och för rehab av det.

Det är viktigt att notera att FHA sig inte lån pengar. En FHA rehab lån är ett lån som erbjuds av en bank eller inteckning företag, och försäkrad mot standard av FHA. Genom detta program, långivare kan erbjuda lägre ner betalningar och mindre räntor, något som de annars inte skulle kunna göra för första gången husägare.

Många första gången husägare kvalificera sig för dessa FHA försäkrade lån. Det finns inga inkomstgränser, och du behöver inte ha perfekt kredit. Och fördelarna med en FHA rehab lånet under ett traditionellt lån är tydliga: de är lättare att kvalificera sig för, de har lägre avbetalningar och räntor, och de är lättare att kvalificera sig för.

Så om du är en av de miljoner amerikaner där ute redo att äga ditt eget hem, sedan kontakta en FHA-godkänd långivare idag. Drömmen om remodeling ditt första hem är förmodligen närmare än du tror eftersom det finns en FHA rehab lån.