FHA lån (som ger dig enklaste sättet för bostadslån)

FHA, vad är det? Det är en term som används i Förenta stat av Amerika som är en federal assistent hypotekslån, försäkrad av Federal Housing Administration. Lånet kan utfärdas av federalt kvalificerade långivare.

FHA lån har historiskt tillåtet lägre inkomst amerikaner att låna pengar för att köpa ett hem som de annars inte skulle ha råd. FHA gör inte lån. Snarare, försäkrar det lån som privata långivare. Det första steget i att få en FHA lån är att kontakta flera långivare och / eller inteckning mäklare och fråga dem om de har sitt ursprung FHA lån. Eftersom varje långivare sätter sina egna priser och villkor, är prisjämförelser viktig på denna marknad. Vidare bedömer den potentiella långivaren blivande hem köparen för risken. Analysen av en skuld till tal gör att köparen att veta vilken typ av bostad kan ges utifrån månatliga intäkter och kostnader och är ett riskmått anses av långivaren. Andra faktorer, t.ex. betalning historia på andra skulder, anses och används för att fatta beslut om behörighet och villkor för ett lån.

Det finns så många typer av FHA lån tillgängliga, Några av dem är:

• Första gången hem köparen FHA lån

Om du är en första gången hem köpare, har tiden aldrig varit bättre att utforska finansiering genom FHA lån program. Med subprimelån tar en hit på marknaden, många första gången köpare kvar med frågor om de bästa alternativen för dem. FHA lån kan i själva verket vara svaret. Medan FHA bostadslån inte varit så populärt på senare år på grund av den upplevda mängden byråkrati i samband med att få ett lån backas upp av en statlig enhet som HUD, är ny lagstiftning på gång för att göra dem mer läsvänliga.

• FHA bostadslån
FHA bostadslån är ett bra sätt för låga till måttliga inkomster familjer att köpa ett hem. FHA bostadslån låta dessa familjer att få ett hus att hålla sina initiala kostnaderna så låga som möjligt. Att hålla sin avbetalning till ett minimum hjälper dessa sänker inkomster familjer äger sina egna hem.
Det finns många typer av FHA bostadslån:
• 1. fast ränta inteckningar
• 2. energieffektiva inteckningar
• 3. graderade betalning inteckningar
• FHA hem kapital lån

Lån genom FHA kan vara mycket praktiskt för människor som vill reparera sina befintliga hem, eller köpa en ny. Dessa Federal Housing Administration lån backas upp av USA: s regering, som FHA fungerar som försäkring för din långivare om du standard på en betalning. En typ av säkerhet för ditt lån kan vara den egendom som klassificerar lånet som ett “hem kapital lån”.

Du kan också få bolån genom FHA, men det finns några viktiga fakta som du bör veta. FHA har ett brett utbud av lån som du kan välja, gör FHA till dig låna pengar från alla långivare, förutsatt att din inteckning är försäkrad från standard för de första fem åren. När ditt hem kapital är av en viss procentsats, kommer du inte längre vara skyldiga att ha försäkringar för hypotekslån, din månatliga betalningar kommer att minska som en följd. Men är din månatliga inteckning betalning beroende på vilken typ av lån du väljer.

typer av inteckningar:

konventionella fast ränta inteckningar
konventionella justerbar ränta inteckningar
hybrid inteckningar
jumbo fast ränta inteckningar
ballong inteckningar
omlokalisering inteckningar
Eget kapital lån
egenföretagare intäkter hypotekslån

Dessa är bara några av de många lån tillgängliga för personer som funderar på att köpa ett hem genom FHA. För att få bättre förståelse för bostadslån, FHA, inteckning och hem kapital linjer kredit besök vår Home Loans Site.