fha kort refinansiera – hjälp för undervattensbruk bolån

Det är bättre att konsultera din expert bolån eller en advokat innan du ansöker om ett lån refinansiera programmet och en grundlig kontroll av tjänsten historia alla inteckning refinansiera företagen bör genomföras så att rätt företag är vald. Många villaägare som har tagit sitt första bolån och har haft turen att inte möta några ekonomiska bakslag kommer inte att vara medveten om allt som rör varifrån att refinansiera hypotekslån vid finanskrisen. Inteckning refinansiera företag erbjuder inteckning refinansiera program till personer som ansöker om inteckning refinansiering som de står inför stora ekonomiska kris som i sin tur påverkar deras förmåga att göra månatliga inteckning betalningar.

Det finns många typer av inteckning refinansiera program tillgängliga för personer med goda och dåliga krediter ur vilken FHA Kort refinansiera är ett av alternativen. FHA kort refinansiera programmet erbjuds till personer som har en undervattens inteckning. En undervattens inteckning innebär en inteckning som är mycket mer i värde än värdet på hemmet. Om den nuvarande inteckning inte FHA försäkrade då det är fördelaktigt för människor med vattnet inteckning att gå för FHA eller Federal Housing Administration kort refinansiera planen. Denna inteckning refinansiera programmet försäkrad av FHA genomfördes och effektivt från den 7: e september, 2010.

FHA kort refinansiera program låter människor med undervattens bolån för att säkra en huvudman minskning på sina lån vilket ger en andra chans för människor att refinansiera sina lån som kommer att vara FHA försäkrade. Inte alla sökande kommer att godkännas FHA kort refinansiera planen eftersom det finns olika FHA korta refinansiera krav som måste uppfyllas innan man kan förvänta godkännande på kort refinansiera inteckning plan. Låt oss ta en titt på vem som kan och inte kan ansöka om detta lån refinansiera programmet och vilka är de övriga kraven för denna plan.

* Personer som har köpt ett hem och sedan inte kan betala tillbaka lånet beloppet inte kommer att gynnats FHA kort refinansiera program.
* Defaulters på fritidshus, investerare och spekulanter och personer som har köpt hem prissätts riktigt hög, såsom i miljoner kommer inte att kunna kvalificera sig för FHA kort refinansiera planen.
* Den första inteckning fattas av husägaren borde ha en belåningsgrad på högst ca 97,75%.
* De inteckningar utnyttjat den andra och tredje gången bör åter underordnas eller avstått bort och endast det nya lånet bör ha en belåningsgrad på cirka 115%.
* När det gäller långivare är berörda FHA kort refinansiera programmet ger incitament till andra lien innehavare som ger fullständig eller partiell förlåtelse av säkerheten.
* Sökande kan endast utnyttja FHA kort refinansiera om han / hon är uppdaterad på de inteckning betalning och om hemmet som inteckningen har utnyttjat är det primära bostad av ägaren.
* Den sökande ska också lämna in fullständig, korrekt och detaljerat dokument om bevis på inkomst och hans kredit värdering bör vara över 500.