FHA bostadslån borrwers i framtiden

Kostnaden för bostadslån, rådgivning visar, står för närvarande 12,2 billion pounds, det lägsta antalet som registrerats sedan april 2007. Samtidigt minskade lån för re-inteckning med 20.000 mellan oktober och november att stå vid 73000. Hela bruttoutlåning uppgick med 30 miljarder pounds i november, en minskning med 10,4 procent från 33.5 billion pounds i oktober. Dessutom är denna siffra också 9,6 procent jämfört med 33.2 billion pounds rapporterades i november 2006.

Studien visade också att tillgängligheten har försämrats till villaägare som en del av sin inkomst för att betala lånet steg till 17,7 procent, den högsta nivån sedan 1992. På grund av de stigande kostnaderna för bolån, kan många konsumenter tycker att de står inför ytterligare svårigheter att uppfylla kraven i andra delar av sin ekonomi, såsom personliga lån, kreditkort, kontokrediter och räkningar hushåll.

Enligt statistiken CML visade också att de genomsnittliga första gången köpare hypotekslån i 3,33 gånger sin årsinkomst, visar konstant stadig nedgång i augusti. Befintliga ägare, under tiden, lånade i genomsnitt 3,02 gånger lönen i november. Dessutom visade studien att andelen låntagare med avlägsnande av fast ränta inteckningar sjönk för femte månaden i rad, upp 65 procent. I juni, dessa produkter upptar 77 procent av villaägare. Rådet konstaterade att det kan förknippas med låntagarna förväntar sig Bank of England penningpolitiska kommitté (MPC) kan minska basen räntan denna vecka.

Om denna minskning inträffar, kan det vara möjligt att husägare månatliga inteckning betalningar kommer att minskas genom att öka deras förmåga att möta andra finansiella krav, såsom lån, räkningar hushåll och kreditkort.

Michael Coogan, generaldirektör för CML, sade: “I en tid av global osäkerhet i marknaden, affärer nivåer i bolånemarknaden begränsar ganska bra i England, trots ekonomiska svårigheter. Det finns rörig signaler på inflationstrycket prelums här som kommer att göra beslutet av MPC fint balanserad, men konsumenternas förtroende kommer att förstärkas ytterligare av en annan räntesänkning denna vecka. De flesta av låntagarna i fasta priser och därför inte ser någon omedelbar nytta av andra förändringar i styrräntan. ”

Samtidigt sade Paul Hearnden, vd för My Mortgage Direct, dessa egenföretagare och andra som har svårt att bevisa sin inkomst att få större tillgång till konkurrenskraftiga priser bostadslån. Han föreslog att många långivare pengar “för att vakna upp till det faktum att egenföretagare och personer som inte kan styrka sin inkomst med en vanlig lön kan fortfarande behålla amorteringar”. De som letar efter ett effektivt sätt som att betala lånet, liksom på andra områden av ekonomisk efterfrågan, kanske vill överväga att ansöka om låg ränta lån husägare.

Bad lån är en avgörande fråga. Idag lånemarknaden erbjuder olika alternativ för hem refinansiering för bostadsköpare. De som letar efter ett smart alternativ som FHA bostadslån gå till denna webbplats där du också hittar information om FHA bostadslån och hur man låg ner betalningar.
Dessutom skulle jag vilja dela några allmänna tips. Dessa dagar de webbtekniker ger oss en riktigt unik möjlighet att välja exakt vad man vill ha på de bästa villkor som finns på marknaden. Sök Google och andra sökmotorer. Besök sociala nätverk och kontrollera de konton som är relevanta för ditt ämne. Gå till nisch forum och delta i diskussionen. Använd alla verktyg i dag för att få den information som du behöver.
Och även vi skulle råda dig att registrera dig för RSS på denna blogg eftersom vi kommer att göra allt för att hålla uppdatera denna blogg med nya publikationer om FHA lån och andra motsvarande frågor.