fem tips för dålig kredit och inga pengar ner bostadslån

Att få ett bostadslån verkar utom räckhåll för så många drömmare om den amerikanska drömmen. Dessa ekonomiskt besvärliga tider har satt många människor i situationen för att ha tagit några hårda träffar på deras kreditvärdighet, på grund av arbetslöshet eller har gjort några olyckliga ekonomiska beslut. Om du befinner dig i den här kategorin och letar efter en dålig kredit inga pengar ner bostadslån, här är fem tips som hjälper dig att fatta beslut och se dig genom processen.

pekaren en – var försiktig

En av de värsta sakerna en låntagare med dålig kredit kan göra är gå in på marknaden med en känsla av värdelöshet och ta den första långivare som erbjuder en affär. Om du stöter på en långivare som agerar som om han eller hon gör dig en stor tjänst, är de oftast inte. Hitta en annan långivare. Det kan vara en lättnad att hitta någon som inte kommer att hänga upp på dig efter att ta reda på om din kredit värdering, men det finns andra långivare där ute. Du kan även ha möjlighet att leta efter bättre räntor och mer bekväma återbetalningstid. Var inte en sav och sluta med räntorna betydligt högre än du behöver betala.

pekare två – forska

Som nämnts ovan finns det många långivare där ute som är villiga att ta en risk för dåliga krediter låntagare. Hitta så många av dem som du kan. Nöj dig inte på en eller två, hitta fem eller sex. Efter att du har rört bas med varje, låt dem veta att du söker en offert och låt dem veta att du har ett antal andra långivare förbereda offerter för dig. Du bara kan hitta dig själv i mitten av en räntesats krig – bra för dig!

pekare tre – vet dina lån

Lär dig så mycket du kan om bolånemarknaden, särskilt om du söker en inga pengar ner bostadslån. Veta så mycket du kan om en dålig kredit ingen handpenning lån. Det kan betyda att du inte kommer att behöva komma med några kontanter vid stängning. Naturligtvis är det bra, stannar mer pengar i fickan. De flesta bostadslån långivare kräver en handpenning på 10-20% vid köp.

pekare fyra – bygga upp din kredit

Du behöver en budget strategi som kommer att se dig göra utbetalningar i tid, och inte bara dina dåliga krediter hem betalningar lån, alla dina betalningar. Du måste också börja bygga ditt sparande. Betala av alla dina räkningar i tid och stashing bort pengar kan förbättra din kredit poäng med så mycket som 200 punkter inom loppet av några månader.

pekare fem – refinansiera

Detta är det viktigaste steget. När du har säkrat en bättre kredit värdering, börja leta för att refinansiera din dåliga krediter lån till ett med lägre ränta. Detta kommer att spara dig tusentals dollar under åren. Med en förbättrad kredit värdering och har varit i ditt hem för 6-12 månader, kommer du att hitta många långivare är villiga att refinansiera din hög ränta lån. Även med dålig kredit du kan vara i ett hem och förbättra din kredit historia på nolltid. Go for it!