fem kredit värdering förbättring tips för att få en inteckning del två

I den förra delen av den här artikeln jag presenterade idén att förbättra din kreditvärdighet för att hjälpa till att få en inteckning, som också omfattar de första två av mina fem tips för att förbättra ditt betyg: Kontrollera din kredit värdering och fastställande bankkonton ordentligt. Denna lista fortsätter med hur du kan förbättra din kreditvärdighet genom att använda någon annans positiva resultat.

Co-signera eller bli en gemensam kontoinnehavare
Om det här är ditt första försök för en inteckning sedan med tanke på den aktuella marknaden du kommer att finna det svårt att få en del tala bra. Typiskt yngre egendom köpare kan redan ha andra skulder såsom kreditkort eller studielån och så att få ett annat lån (i form av en inteckning) kan vara en tuff proposition. Men bara för att du har en svag kredit värdering betyder inte att du inte kan “låna” någon annans. Genom läggs till ett kreditkort som ett gemensamt konto användare kan du faktiskt få en mer positiv kredit värdering, skulle samma sak gälla när få någon annan att underteckna för ett lån. I vissa fall kan detta hjälpa till att få dig en större summa än du normalt skulle på egen hand.

Det är inte ovanligt för föräldrar att underteckna för deras avkomma dessa dagar som idén om att vara i skuld är ett nytt fenomen och de flesta föräldrar kommer att ha en mycket god kreditvärdighet. Uppenbarligen fördelar och underskott är baserade på hur väl dina föräldrar rating är, om de har en gedigen meritlista det kan hjälpa injicera vissa positiva märken på din rating, däremot om de har haft några dåliga trollformler detta kommer att överföras till ditt rekord också.

Få en avbetalning lån
Detta alternativ visserligen är en bättre idé för människor som vill låna av olika anledningar till att få en inteckning, kan en avbetalning lån faktiskt vara en inteckning, men om du har problem med att få en du kan gå för andra avbetalning lån såsom auto lån där du lån pengar för att köpa en ny bil, är det bästa med detta att du får köpa en ny bil! En avbetalning lån återbetalas med ett visst antal periodiska (normalt månadsvis) fasta belopp. Bortsett från denna delbetalning lån är en av de två bästa mixar av krediter för att ha, den andra är roterande konton såsom kreditlöften och kreditkort.

Fördelen med detta är att du kan hålla längden på dessa lån ner till ett eller två år så att du kan skära ner på mängden ränta du ska betala.

Få en säker kreditkort
Ansöker om ett kreditkort för att hjälpa till att starta din kreditvärdighet kan vara lite av en stötesten för vissa människor. Vissa långivare kommer att vara ovilliga att acceptera nya tillämpningar i dessa dagar, och så du kan behöva ta en annan väg, den säkrade vägen. Ja du kan få en säker kreditkort, om du har hört talas om säkrade lån du får den allmänna förutsättningen för den säkrade upplåning processen. Med en säker kreditkort du gör en insättning till långivaren som normalt bildar din kreditgräns.

Människor som tar det här alternativet måste vara försiktig eftersom denna metod kan ibland medföra enorma räntor och ansökningsavgifter. I huvudsak måste du överväga om detta kommer att hjälpa dig att förbättra din kredit värdering och din förmåga att få en inteckning eller om det kommer att hindra dina framsteg.

Så där har ni det, fem tips för att förbättra din kreditvärdighet, följa dessa tips bör bidra till att förbättra dina chanser att få en inteckning långivare kontrollera kreditvärdigheten när man överväger nya ansökningar. Samt detta har en god kreditvärdighet kommer att hjälpa på andra områden som tidigare nämnts så är det bra att ha en god kreditvärdighet. Det finns många andra sätt du kan förbättra din kredit värdering och det är bara fem sätt du kan agera.