Feldman Law Center – som kvalificerar sig för ett lån modifiering

Feldman Law Center – Under dessa prövande tider när inteckningar, fastighetspriser och andra finansiella arrangemang är helt instabil, är många husägare frågar hur de kan kvalificera sig för ett lån modifiering. Både FDIC och Federal kassa starkt stöd lån ändringar som ett sätt att hålla folk i sina hem. Långivare vill inte ta tillbaka någons hem, husägare vill naturligtvis att stanna i sina hem och den federala regeringen vill vad folket och långivare vill.
Många människor som försöker hålla sina hem ställer frågor såsom: som kvalificerar sig för ett lån modifiering? Villaägare i hela Kalifornien som försöker att stanna i sina hem är intresserade av lånet ändring processen och vill lära dig mer om Kalifornien lån ändringar.
Nedan följer några grundläggande tips om hur man känner igen om du är berättigad till en California lån ändring (eller lån ändring i en annan stat).
Låntagare (de med en inteckning) kämpar för att hålla sig uppdaterade om sin avbetalning kan vara berättigade till ett lån modifiering om deras inkomster inte räcker för att fortsätta att göra sin avbetalning och det finns risk för överhängande standard. Kalifornien villaägare kan vara berättigade till ett lån modifiering även om de inte är närvarande efter med utbetalningarna. Flera faktorer kan orsaka detta scenario: inkomstbortfall, betydande ökning av kostnaderna, eller en ränta som hars till en dyr nivå.
Här är tre sätt att veta om du uppfyller kraven för en Kalifornien eller federala lån ändring:
• Du ockupera ditt hus som din primära bostad
• Din månatliga inteckning betalning är större än 31% av din månatliga bruttoinkomsten
• Din lån (mortgate) är inte tillräckligt stor för att överstiga nuvarande Fannie Mae och Freddie Mac gränser
lån modifiering
Ett lån modifiering är en permanent förändring i en eller flera av villkoren i ett HYPOTEKSGÄLDENÄR s lån, gör att lånet skall återinföras, och resulterar i en betalning HYPOTEKSGÄLDENÄR har råd. Du kan söka en Kalifornien eller federala lån modifiering om du har problem med att betala din inteckning. Nyckeln är att hitta en kvalificerad advokat lån modifiering som förstår lån modifiering lag.

Lån modifiering advokater kommer att säga att det bara finns tre möjliga utfall när en husägare inte kan göra betalningar på sina lån:

Ett. Fastigheten går tillbaka till långivaren genom avskärmning eller en “handling-i-stället” och fastigheten går tillbaka ut på marknaden.
2. Den husägare säljer hem i en vanlig försäljning eller en “kort försäljning” och hemmet går tillbaka på marknaden.
Tre. Långivaren (bank eller inteckning företag) ändrar lånet så att husägare kan göra betalningar och hemmet inte går tillbaka på marknaden.

Lånet modifiering alternativ är den bästa lösningen, i särklass, för långivaren, husägare och land i nästan alla situationer. Lånet modifiering processen kräver inga bedömningar, rapporter kredit eller rapporter titel eftersom ett lån modifiering är helt enkelt en omförhandling av villkoren i en befintlig anteckning. Ett lån modifiering kan bestå av en sänkning av räntan, en förändring från ett helt avskriven till ränta endast betalningar för en tid, en förlängning av lånet, en minskning av den huvudsakliga balans av lånet och / eller resolution eventuella arrearages.

Lån ändringar är den bästa totala lösningen av följande anledningar:

Ett. Familjer hålls i sina hem genom lån modifiering processen
2. Los modifieringar lätta den ekonomiska trycket som orsakar stress i familjer
Tre. Lån ändringar har den lägsta kostnaden lösningen till långivarna, vilket är anledningen till att många långivare är beredda att göra dem
4. Lån modifieringar hålla huset från marknaden och därför varje lån modifiering är ett steg närmare en lösning på den nuvarande ekonomiska krisen.
Fem. Lån ändringar är en marknadslösning, vilket innebär att de inte tar skattebetalarnas pengar.
6. Lån ändringar kan göras snabbt om du har en erfaren advokat lån modifiering.

lån modifiering, avskärmning hjälp, och avskärmning hjälp av Feldman Law Center
Lån modifiering är fokus på vår hemsida, men, vi ger våra kunder med lämplig juridisk rådgivning och sakkunskap inom områdena fastighetstransaktioner, inteckning förhandlingar, ändringar lån och skuldsanering. Den Feldman Law Center, ett lån modifiering advokat, grundades av Steven C. Feldman som har licensierats av State Bar i Kalifornien i över 25 år. Vi är konsumenter och husägare förespråkare som skyddar dig från hem avskärmning med vår detaljerade lån ändring program. Law Offices fastställdes att fokusera på fastigheter frågor som inkluderar skuld förhandling, underprissättning kränkningar utlåning, bosättningar och lån modifiering. Vi är här för att hjälpa till att stoppa avskärmning, och slåss inteckning bedrägeri.

Besök oss på http://www.feldmanlawcenter.com eller ring 800-588-0425