federala lån ändring – ändra lånet och ändra din framtid

Är din ekonomiska situation dyster? Har det hänt dig att få dig att inte kunna betala ditt hus betalning längre. Kanske har du förlorat ditt jobb och var tvungen att ta en mindre betalande position eller ni har ådragit sig ett berg av medicinska räkningar på grund av en oförutsedd sjukdom i din familj. Innan du överlämnande till det oundvikliga i avskärmning, överväga en Federal Loan Modification. Du kan kvalificera sig och skulle kunna rädda ditt hem och ändra din framtid.

Obamas administration har lyckats överföra ett stimulanspaket som kommer att ge miljontals husägare i din situation med en nystart genom att skriva om dessa bolån så att deras hus betalningar är mindre och billigare. Godkända banker och långivare får stora ekonomiska incitament för varje inteckning som de omstruktureras. De inteckningar måste vara på en primär hem, backas av Fannie Mae och Freddie Mac, och skriven på eller före den 1 januari, 2009. Den allra mest lånebeloppet kan vara är $ 729.750.

Om du uppfyller kraven för att erhålla en modifierad lån genom detta program, kan du få några eller samtliga av följande fördelar: minskat intresse, ett längre lån sikt, förlåtit förseningsavgifter, och minskad lånebeloppet! Uppenbarligen finns det vissa ekonomiska krav, men du skulle bli förvånad över hur de sätts upp. Du kan kvalificera, och det kan betyda att spara ditt hem och din ekonomiska framtid.

De ekonomiska kraven är arrangerade i ett tvåfaldigt sätt. Du måste bevisa varför du inte har råd med hus betalningar längre och hur du har råd med nya betalningen. Alla dessa finansiella siffror måste dokumenteras med lämplig pappersarbete. Du måste också visa din långivare att du är ganska engagerade och fast besluten att troget uppfylla din inteckning på lång sikt.