Fed försäkrade bostadslån – pueblo (sam)

Den gemensamma drömmen om varje invånare i Pueblo är att äga ett hem. För att köpa den första bostad en person kan ansöka om ett hem hypotekslån. Många typer av bostadslån erbjuds för första gången köpare. Denna artikel ger en person en överblick över de olika typer av statliga försäkrade bostadslån.
Bostadslån i Pueblo, är Co erbjuds av långivare på grund av vissa faktorer som kredit historia, andel av handpenning, typ av ränta, inteckning sikt, och så vidare. Generellt, för konventionell inteckning, måste en person att ha en bra kredit historia. Han har också att göra en minsta kontantbetalning på 20 procent. Men en person som har en låg kredit värdering och har inte råd att göra 20% handpenning, kan dra nytta av inteckning som erbjuds av regeringen. De olika typer av inteckningar som en första gången hem köpare kan utnyttja är följande-
* FHA bostadslån: The Federal Housing Authority inte direkt ger lånet, men ger garanti för återbetalning till långivarna, i fall en person underlåter att återbetala lånet. Eftersom riskerna är mindre långivarna hålla lägre krav kriterier för lån godkännande. Lånevillkoren varierar vanligtvis från 10 till 30 år. Man kan antingen välja en fast ränta eller en justerbar ränta inteckning.
* VA inteckningar: Endast en militär veteran kan dra nytta av detta lån. Han behöver inte lägga någon handpenning och den ränta som erbjuds honom är generellt 1% lägre än gällande marknadspris. Lånet sikt varierar från 10 till 30 år. Låntagaren måste betala en 1% finansiering avgiften under stängningen av lånet processen. Försäkringen och fastighetsskatt är vägas in på ett spärrat konto, så att låntagaren kan göra månatliga betalningar enligt hans betalningsförmåga.
* FHA HUD inteckningar: En person kan ta denna typ av lån om han vill köpa en FHA avskärmning hem. Detta program erbjuder honom att sätta ett minimum handpenning, vilket kan vara så lågt som $ 100. Han måste också betala en liten summa mot reparation spärrat konto, om hemmet behöver lite renovering och stängning kostnad assistans upp till $ 2,500. Lånet sikt varierar från 10 till 30 år. Det är en fast ränta inteckning.
Om du vill dra nytta av regeringen försäkrade bostadslån – Pueblo (Co) logga in på www.integritymtg.com. Integritet Mortgage & Financial Inc. är en välkänd inteckning företag i Pueblo. De arbetar med de bästa långivarna. De är en godkänd FHA och VA långivande bolaget. Per din återbetalning överkomliga de kommer att hjälpa dig att välja den bästa inteckning alternativet. Ring upp dem nu.