FDIC lån ändringar – ett pack av lösningar

Den nya FDIC lån ändringar programmet stödjer nu en mer generös inställning att hjälpa inteckning innehavare förhindra utestängning. Mer än 6 miljoner bolån i USA är brottsligt, och därför är mer nöd förutspås påverka fastighetsbranschen. Regeringen lån modifiering proposition anses vara en räddningsplan för att en hög andel av amerikaner som kämpar för att betala sina lån.

Den nya modifiering plan uppmuntrar långivare och banker att ändra lån till en kostnad som är lägre än de höga kostnaderna för utmätningar. Dessutom erbjuder den federala regeringen för att finansiera lån för att få den månatliga betalningen till mindre än 30% av en inteckning innehavare inkomster. FDIC har låntagaren ett brett utbud av träningspass lösningar. Det aktuella nettovärdet av fastigheten anses att modifiera lånet. De flesta fastigheter priser har sjunkit markant under de senaste 2 åren, och därför är de flesta låntagare betalar lån som är mycket mer än värdet av deras hem.

Förlängning av termer och en amortering av lån är en annan modifierad lån strategi. Dåliga lån kan förlängas upp till 40 år. Låntagare, som står inför avskärmning, kan nu stanna kvar i sina hus under förutsättning att de ändrar sina lån och leverera en betalning om godkännande av ändringen planen. Tillfälligt sänka räntan på lånet är en annan strategi som kan antas i lån modifiering. Långivaren kan cap räntan för en stund och sedan åter höja dem på årsbasis. För långivaren, är det faktiskt bättre att få mindre pengar än inte alls. Pengar långivare och banker ser till den mörkare sidan av planerna lån modifiering, men dessa modifierade lån väntas pumpa mer smidighet i den finansiella marknaden.

De nya FDIC lån modifiering planer riktas till de mest behövande amerikaner. Den federala regeringen ska finansiera en modifierad lån under följande omständigheter:

1 – Ett lån som har varit försumliga i mer än 2 månader
2 – Låntagaren inte har försatts i konkurs, så att avskärmningen inte är den enda lösningen för långivaren
3 – Lånet är för ett hus som används av låntagaren som bostad, alltså exklusive alla inteckningar förvaltningsfastigheter.

FDIC lån modifiering planer har utvecklats efter presidenter nytt lagförslag. De nya modifiering planer tillhandahåller lösningar för alla bolånekunder som kämpar för att betala sina lån. De nya lösningarna förväntas ha positiva influenser på både långivare och låntagare.