Fastighetsmäklarnämnden Docklands – vet dina rättigheter

Det har visat sig tidigare att en del av Estate Agents Docklands har använt ett avtal som har bedrägliga finstilta i ett urval av sektioner. Du måste se upp för Fastighetsmäklarnämnden som är beredda att bryta mot lagen, så att de säljer fastigheter till höga priser.

För Storbritannien rättsprocessen är partisk till förmån för att skydda säljaren snarare än köparen mot krokiga fastighetsmäklare. Så eftersom din köparen, har du en begränsad mängd av säkerhet från den brittiska rättsliga processen.

Ständigt anser att Fastighetsmäklarnämnden Docklands är i en handel för att göra en försäljning för säljaren av hemmet och inte köparen av dödsboet. Fastighetsmäklarnämnden Docklands kommer att göra en provision från avgift de gör till säljaren av gården, så det kravet är att säljaren och inte köparen.
Det är viktigt när man köper egendom som du är fullt medveten om dina juridiska rättigheter.

Här är en lista över dina juridiska rättigheter när det handlar Fastighet:

* Fastighetsmäklarnämnden kan inte contrive en proposalin för att öka försäljningen kostnaden.
* Fastighetsmäklarnämnden måste använda kontrakt förutsättningar som är begripliga och opretentiöst.
* Fastighetsmäklarnämnden måste passera på ditt erbjudande till säljaren omedelbart när du sätter in ditt erbjudande för huset.
* Fastighetsmäklarnämnden har att avslöja om de har något personligt intresse i hemmet som du tittar på.
* Fastighetsmäklarnämnden har att presentera riktiga svar på dina frågor, även om de inte behöver visa för er någon nöd att hemmet har. Du kan konstruera en fordran enligt Fastighetsförmedling Miss-beskrivningar Act, om de ger dig vilseledande uppgifter om fastigheten.

Om du vid något tillfälle tror att en Estate Agents Docklands har handlat i strid med dessa regler, är myndighetens handel standard avdelning där du vill börja du är klagomål.