fastigheter investerare eller fastigheter offret

Greer, SC – “Du kan köra från risken och gömma huvudet i sanden eller du kan möta nästa fas av fastighetsmarknaden … och styra ditt öde i riktning mot framgång.” Dessa ord av Craig Rozema, fastighetsinvesteringar specialist, ledande portföljförvaltare och författare till den nya boken “The Next het fastighetsmarknad.”

Det är ingen hemlighet att bubblan har spruckit på amerikanska fastigheter. Utestängning, det ord som endast påverkat döda beats för några år sedan, är nu så vanligt att alla känner någon som har förlorat sitt hem. Stora banker som räddats av regeringen på grund av bolånekrisen. Ripple påverkar från bostäder kritan har påverkat arbetslösheten, aktiemarknaden och genomsnittliga amerikaner.

Så hur är det att som banker, investerare och amerikaner går sönder, finns några kunniga människor tjänar mer pengar än någonsin? “Trots den skada som har gjorts (av högriskbolån röran och skrupelfria investerare) helhetsbilden är fortfarande soligt och ljust,” säger Rozema.

National Association of Realtors håller med Rozema s “Pollyanna” outlook. Den senaste tillgängliga forskningen rapporterar den 5: e högsta antalet hem försäljning i vår nations historia var år 2007. Över 20 procent av de nära rekordhöga hem försäljning till investerare, som Rozema kallar, “Människor som inser att nu är en av de bästa tider i vårt lands historia att köpa och investera i fastigheter.”

Rozema förklarar i tydliga detaljer hur bysten hände (stigande räntor, subprime inteckning bysten och för mycket spekulation), men framför allt han förklarar hur man använder denna ekonomiska katastrof att göra dig rik.

“Glöm varför den här röran hände för en minut”, säger Rozema. “Här har vi ett gyllene tillfälle att göra en finansiell dödande. Gör det för din pension, ditt barns college fond och dina drömmar! ”

Så hur ni tillvara på krisen? Här är Rozema riktlinjer:

1) Invest, inte spekulera. Spekulanter köper fastighet baseras på “gut” eller “rykten.” Investerare inte bryr sig om sin kusins ??bror säger att fastigheten är en hel del på en “up and coming” grannskap. Investerare kör jämförelseuppgifter och lägga pengar på fakta, siffror och fundamenta. “Investera planerar för framtiden, är spekulationer spel med det.”

2) inte begränsar dig själv att din egen bakgård. Att köpa en förvaltningsfastighet i närheten kan vara till hjälp för fastighetsmarknaden nybörjare eftersom du vet ditt område, men att verkligen maximera din avkastning måste du titta rikstäckande. Det finns lokala marknader som inte har upplevt över inflationen – så de är inte sannolikt att krascha. Det finns områden i detta land som har ökat i jämn takt … och sannolikt kommer att fortsätta att göra det. “I lager du inte vill investera i ett företag bara för att de finns i din” hemstad “, du vill investera i bolag som har bäst chans att ge dig ekonomisk framgång. Detsamma gäller för fastigheter. ”

Vi känner alla till historien om FW Woolworth och hans 5 och dime butiker göra en förmögenhet under 1930-talet depression. Rozema säger att du kan bli nästa föremål för folklore.

“Sanningen är att landet genomgår en förändring och förändring skapar möjligheter,” säger Rozema. “Genom att göra din forskning och hitta rätt boende någon kommer att bli riktigt, riktigt rika off av denna bostäder nedgången. Det kan lika gärna vara du. ”