fastighet i Surrey

Records har framkommit uppvisar att perioden egenskaperna spenderar på marknaden har minskat med stängt till tjugo% och att det finns en efterfrågan på tre och fyra hus bäddsrum baserat på tid på marknadsundersökningen. Själva faktum är söta egenskaper säljer snabbt och det är en säljarens marknad som kräver för bostäder ökar. Detta kan vara en uppfattning som delas via James Wyatt, Senior Partner på Barton Wyatt, en Surrey fastighetsbolag, som upplever höga krav på från konsumenterna inte tillräckliga lager för att möta.

James förklarar, “I Surrey rymden den plats vi verkar, är fastigheter i bästa platser och ordentligt erbjuds hus främjar extremt snabbt. På luckan aspekt av att fastigheter med möjlighet att öka och ladda värt att även toppen av kundens vill listor.

“Vårt största utrymmet återfinns inom den nisch Surrey herrgårdar sektorn, catering för Wentworth Fastigheter och Virginia Water, platsen är verksamheten fortfarande blomstrar. Virginia Water har så mycket att tillföra en rik metropol och även internationell pendlare med en familj och det är en sådan man som köper en £ 3million plus egendom med ut att blinka, förvärvat en sådan köpare nyligen ut sin check e-bok för en £ 2 miljoner hus, var det en gång så enkelt.

“Men för majoriteten av personer som söker extra blygsam boende i området, är de helt enkelt lida för att hitta lämpliga hus finns på marknaden”, fortsätter Jakob.

“Genomförbart säljare sa att de ska titta efter valet, ska de titta på prisområde … dessa har nu passerat. Efter avskaffandet av HIPS vi gjorde kompetens en våg av fastigheter kommer ut på marknaden trots det är fortfarande inte längre tillräckligt. Vi är i vägen för en underbar sommar – en chief tid att visa upp ditt hus till potentiella beskyddare, men orsakerna upprätthålla komma. Det måste verkligen sägas att det nu är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt eget hem, är konsumenterna ropar efter mer precis rätt inventering och det har bekräftats att det tar mycket mindre tid för individer att marknadsföra sina hem därför. ”

Under det senaste året (9 juli – 10 Juli) den gemensamma tid som husen finns på marknaden har sjunkit med sättet på strax under 20% baserat på tid på marknaden Survey för Surrey. 3 bäddsrum fastigheter har märkt den största rabatten i tid på marknaden med en 23% lägre, följt fyra sovrum hem försiktigt i 2: a med 18%. Det verkar att av alla de tillgångar sorterar, terrasserade bostäder är snabbast att sälja med enbart 111 dagar tillbringas på marknaden, som antogs genom parhus på 115 och sedan loss på 121 dagar. Det är stora uppgifter för många uppehållstillstånd villaägare som har försenat placera sin bostad till marknadsplatsen med oro att det kan ta för lång tid att sälja.

Intressant trots den allmänna antalet bostäder upptäckta saluförs på marknaden i Surrey är upp marginellt med 4% från sista året, efter en betydande dopp under vintern, är antalet 3 och fyra sovrums bostäder som säljs på marknaden minskade med 3 % respektive 4%. Det är tydligt att ett underskott på bostäder i detta explicit band, kör up call för och i flip göra ett “hölje konflikt” på den aktuella inventeringen det är därför vi funderar perioden tillbringade tillgängliga på marknaden nedgradering.

James Wyatt manar säljare som sitter på staketet för att ta steget och utnyttja denna möjlighet.

För närvarande på marknaden med Barton Wyatt:

Sangari, Virginia Water 550.000 äganderätt

Sangari är en riktigt engagerande vitkalkade stuga som har utvidgats till att nu ge god hushållens boende och presenteras i utmärkt skick runt. De värdesaker innehåller kök / frukostrum och två mottagningar, användbarhet och integrerad garage. Grepp madrassen har ett eget duschrum, 3 extra bäddar och ett hushåll badrum.

Detta tillhörigheter kostar £ 550000.