fast ränta inteckningar

Det finns ett antal inteckning typer som erbjuds av långivare på lånemarknaden dessa dagar. En av de mest populära och efterfrågade är den fasta räntan inteckning. Fasta bolån har fasta priser och inblandade månatliga betalningar i allmänhet är den 15 och 30 perioder år.

Fast ränta inteckningar är populära inom kundens marknaden på grund av den stabilitet. Egentligen kunder är ganska försiktig i att ansöka om bostadslån om bara på grund av kurs fluktuationer på marknaden. Men egentligen, fast ränta hypotekslån är överkomliga för alla, särskilt om nuvarande räntorna är låga.

Om du är en låntagare av lån till fast ränta, kommer du att möta take för att välja mellan 15 år fast ränta eller 30 år fast lån. Egentligen vissa låntagare föredrar 15 år typ om bara för att det är en kortare sikt. Men många andra väljer 30 år typ på grund av den lägre månadsbetalning som den erbjuder.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en 30-årig fast ränta inteckning? En fördel att denna typ av lån erbjuder är det faktum att det ger låntagarna möjlighet att få lån under en långsiktig gårdsstöd. De kan njuta av en sådan förmån utan att någonsin behöva oroa om eventuella ändringar på priser och deras motsvarande betalningar. På grund av de trettio års lånets längre avskrivningstid, är det automatiskt att betalningarna varje månad är låg, jämfört med betalningarna i 15 år bolån.

Men detta fungerar som en nackdel eftersom de övergripande intresse räkningarna högre just på grund av den längre avskrivningstiden. Dessutom, eftersom de månatliga betalningarna för 30 år fast ränta används som betalning för ränta istället för huvudmannen, är låntagarens eget kapital byggts vid långsammare takt. Även då behöver höga intressen inte avskräcka låntagare från att få denna typ av lån, de skäl som ökar på det avdragsgilla beloppet under beskattningsperiod och slutligen minskning eller eliminering av ansvaret på statlig inkomstskatt.

Likaså har 15 år fast ränta inteckningar sin andel av fördelar och nackdelar. En fördel locka låntagare på att få denna typ av lån är att avskrivningstiden är mycket kortare, vilket resulterar i den snabba uppbyggnaden av eget kapital. Även den ränta räkningar är allmänt lite som klassar av femton års lån är lägre än för trettio år lånet. Å andra sidan, de nackdelar inkluderar höga stöd för att möta varje månad. Sådana bakslag av att ha en femton år fast lån begränsar faktiskt låntagare i små Home Properties.