fast ränta inteckning – nu är det dags att få in en fast ränta

Den fast ränta inteckning är det mest stabila sättet att betala för ditt hem. Oavsett vad, du kommer att få konsekventa månatliga betalningar. En justerbar ränta inteckning ständigt anpassa sig till de priser som ofta är okända min ägaren av hemmet. Efter en viss tid, kommer den totala frekvensen av lånet anpassa sig till något mycket större. Ibland är det tre år, ibland dess fem och i all verklighet hypotekslåneinstitutens kan göra det någon tid efter det att lånet har undertecknats.

På grund av osäkerheten om en justerbar ränta inteckning, är många villaägare försöker nu att låsa in på en fast ränta inteckning. Oavsett vad fallet, kommer du att finna att en fast ränta alltid ger samma faktura varje månad tills du är på baksidan slutet av lånet, då utbetalningarna kommer successivt att minska.

Med denna kunskap är många villaägare försöker förutsäga var de genomsnittliga priserna är på väg så att de kan låsa in en låg ränta. Det bästa sättet att göra detta är att hålla ett öga på statskassan ränta. Som 10 år statskassan kurs går, så går 30 år fast ränta inteckning. Sedan början av 2009 har finansdepartementet legat i en stadig uppåtgående trend men har nyligen testat botten av byteshandel. Under de närmaste veckorna kommer det att bli intressant att se om 10 år får en studs utanför sin stödnivå eller det bryter igenom den och leder mycket lägre.