farorna med omvänd inteckningar, se upp för dolda medel

En omvänd inteckning kan seniorer att använda eget kapital i deras hem och få skattefri inkomst utan att behöva ge upp ägandet, eller göra en månatlig betalning. De pengar som tas emot skall betalas tillbaka när hemmet säljs, oftast efter att ägarna har dött eller flyttat till andra levande arrangemang. Mängden fått pengar beror huvudsakligen på din ålder, hur mycket huset är värt, räntan, och den nuvarande inteckning balans, om något.
Det finns tre sätt du kan få dina pengar. Du kan välja att ta det som en klumpsumma. Alternativt kan du välja att ta emot fasta betalningar varje månad. Det sista alternativet är att säkra en kredit du kan knacka som behövs. Farorna med omvänd inteckningar kommer med alla dessa val. Forskning varje alternativ och välja klokt.
I en rimlig och situation, kan en omvänd hem inteckning hjälpa en husägare. Pensionärer är personer som har mest att vinna på ett omvänt bostadslån, men de måste vara trötta på företag som lever på intet ont anande kunder, orealistiska lån räntor eller andra faror. Utan forskning och noggrannhet, kan en omvänd hem inteckning hörn en husägare i att förlora sina hem.
Många gånger är omvänd inteckningar presenteras med justerbara räntor. Tänk, dessa priser är justerbar, och sannolikheten är att de kommer att anpassa sig uppåt. Även om de justerbara priserna är lägre, alltid välja bunden ränta. Med tiden kan de variationer i justerbar ränta lån bli dyrare ett verkliga förhållanden.
Omvänd inteckningar kommer också med en klausul som binder dig att bo på huset som din primära bostad. Detta innebär att varje byte av bosättning, även till ett vård-anläggningen kommer att innebära att huset återgår till omvänd inteckning långivare som skulle sälja för att få tillbaka sina pengar. Den hem kapital utöver vad som är skyldig betalas sedan till ägaren. Detta får inte bara innebära en förlust i pengar, men huset är borta!
Added farorna med omvänd inteckningar är att de innebär tillträde till kompletta valuta. Inteckning kan kanske vara någorlunda betydande och möjligen förvånande. Oförutsedda medel kan helt enkelt vara plats till häpnadsväckande och improviserade extravaganser. Observera ut för detta. Formulera en topp för att identifiera alla de ogiltigförklarar inteckningar och nackdelar mot dig får lockas eller du valor placera för att släppa din bostad.