faktorer som påverkar huset värden

Även olika folkräkningar sammanställa information om taxeringsvärdet på hus som de inte återspeglar marknadspriset som skulle kunna uppnås. Hus värden så långt som de flesta köpare är oroliga se hur mycket du skulle behöva betala för en viss fastighet. Det finns flera faktorer som påverkar värdet av ett hus, den viktigaste är dess plats. Detta är inte förvånande eftersom vi alla har vissa platser där vi skulle vilja leva för mycket giltiga skäl.

Om du är anställd kanske du vill minska din pendla tid genom att leva nära din arbetsplats eller har goda allmänna kommunikationer eller snabba vägar väg till jobbet. Få människor gillar att spendera mer än en timme att komma till jobbet, om det alls är möjligt, och helst vill att deras restid vara mindre än så. Att nära familjemedlemmar kan vara en annan fråga om man har starka band till det samhälle där du växte upp och vill fortsätta med dem. Försäkringsrisker som översvämningar kan påverka värdet på ett hus även i ett eftertraktat läge som annars slår alla heta knappar. Alltmer i Storbritannien är nära till vissa skolor, med rätt postnummer, kan vara en mycket viktig faktor för att avgöra var du med ditt hus och det värde den har placerats på det. I London, SE3 och SE9 postnummer tillbaka till varandra vid Rochester Vägen mellan Kidbrooke Park Road och Broad Walk. Den SE3 postnummer på ena sidan av förbindningen betraktas som den hälsobringande Blackheath, medan SE9 postnummer är väsentligen Eltham, som inte har samma cache eller samma huspriser som dess angränsande postnummer.

Efter plats och alla de överväganden som gör det en så viktig faktor, kan husen i samma läge skiljer sig i pris på grund av storlek och även detta kan påverkas av aspekt. Ett hus fronting en trafikerad väg får inte vara så tilltalande som en annan längre bak men ett lugnt hörn egendom kan vara mycket attraktiv och av större värde. Ändarna av terrasser tenderar att vara av större värde än mid-terrass fastigheter eftersom de inte är helt tillslutna och parhus bostäder [trots att packas så tätt man skulle kunna tro att de är en del av en terrass] till högre värden, även fastigheter som bildar ‘Mansion block “med lägenheter på olika nivåer i en terrass ligger oftast i sådana dyra delar av staden de trotsar de vanliga terrass värden.

Jämföra ett hus på samma plats och med samma storlek och liknande aspekt, kan saker som trädgårdar och landskapsarkitektur påverkar värdet som kan tillgängligheten av badrum i en fastighet. Villkoret för en bostad, sin inredning, omvandlingar, förlängningar, balanserade ursprungliga funktioner och om det är ett “börsnoterat ‘byggnad med restriktioner och skyldigheter kan också påverka värdet på ett hus. Huruvida det är avstängd gata parkering [en faktor som påverkar fordonets försäkring] är tillgänglig eller ett garage på fastigheten kan också påverka värdet på ett hus och den övergripande “känsla” av kvarteret kan vara mycket inflytelserik på relativa värden placeras sida vid sida för att jämförbara fastigheter i likartade lägen.