få uppriktiga om inteckning efterskott

Folkbokförd i Storbritannien med en inteckning efterskott problem kan få en hel del goda råd från webbplatser och organisationer. Om du inte kan uppfylla dina amorteringar, om du är i efterskott eller på väg att bli det, leker strutsen huvudet i sanden spel.

Det är viktigt att du omedelbart kontaktar din långivande institutet och göra dem medvetna om dina ekonomiska problem.

Varje långivare har en plan på plats för att hantera inteckning efterskott och hjälpa dig att få tillbaka på rätt spår med dina betalningar. De kommer att försöka hjälpa om du är aktiv och ärlig med dem.

Om du försöker att undvika dem, vägrar att ta deras samtal och bara gömma sig från dina fordringsägare, kommer du snart i över huvudet och kan förlora ditt hem.

Det finns också några gratis icke-vinstdrivande organisationer i Storbritannien vars uppgift är att försöka hjälpa dig att hålla ditt hem och din bra kredit. De kommer att hjälpa om du kontaktar dem.

Din bolåneinstitutet bör vara din allra första e-post eller ringa när du inser att du har en inteckning efterskott fråga. Inte nog med att de vill behålla din inteckning på plats och i god status, är de också skyldiga genom federal lagstiftning för att ta din kritiska situation beaktas och behandla dig på ett rättvist, informativ och bra sätt.

Per den 31 oktober 2004 är brittiska Financial Service Authority (FSA) som ansvarar för att reglera varje brittiska bolånemarknaden. Lagstiftningen säger att du måste hållas informerade om din nuvarande inteckning efterskott status. Strikta riktlinjer har satts på hur långivaren måste agera innan och under alla hem återbördande försök.

Om du är ärlig med dem, din långivare bara skulle kunna komma upp med ett mer passande betalningsarrangemang, åtminstone tillfälligt tills du är ekonomiskt på fötter igen.

Planen din långivare kan och kommer att införas för din inteckning efterskott situation beror på din betalning historia till denna punkt, och om din ekonomiska problem är kort eller lång sikt.

Möjligheterna som de kan erbjuda är reducerade betalningar för en viss tidsperiod, så att du gör ränta endast betalningar för en förutbestämd tidsperiod, en kort semester från någon ersättning alls, eller en förlängning på sikt av din inteckning. Det senare skulle leda till att minska dina betalningar för längden av inteckning.

Om du redan har fallit i efterskott med din inteckning alternativ för din långivare att erbjuda är färre. Du kan betala av förfallna saldot gradvis genom att göra större än planerat utbetalningar varje månad.

Om detta inte är möjligt att du skulle kunna fördröja extra betalningar för en stund eller bara lägga till dem i slutet av låneperioden. Vad långivaren bestämmer att acceptera beror mycket på historien om dina betalningar på lån fram till din ekonomiska svårigheter som i.

Whats avgörande i en inteckning efterskott är att du fortsätter att betala något på förfallodagen, även om den totala varierar varje månad. Kommunikation är en viktig nyckel till att lösa en inteckning efterskott för ditt eget bästa och spara ditt hem och din bra kredit.