få skuldfri snabbt med smarta inteckning refinansiering

Nu när du har köpt ditt drömhus, är du nu knäna i skulder och inför stor ekonomisk press. Det finns en bra lösning som används av många kunniga fastighetsinvesterare, sänkte en lösning som innebär mer kassaflöde, ränta och lägre månadsbetalning. Detta ekonomiska verktyg, som kallas inteckning refinansiering, är inte komplicerat alls, och bara innebär lite beräkning och smart att utnyttja pengar.

Detta kan förklara varför hem inteckning refinansiering är ett populärt och lukrativ affär. Tumregeln för refinansiering din inteckning är att räntan för det nya lånet bör vara minst 2 procentenheter lägre graden av ditt befintliga lån. I den nuvarande ekonomiska scenario där marknaden är mättad med kreditinstitut och flera produkter lån, är du översvämmas med alla typer av erbjudanden som utan kostnad refinansiera inteckning och den låga kostnaden inteckning refinansiera paket. Som ett resultat av din nya månatliga återbetalningen efter inteckning refinansiering är betydligt lägre än den föregående.

Men ta till inteckning refinansiering blir ännu mer lönsamt och kostnadsbesparande om du bor på ditt nuvarande hem för en viss tid. Om du planerar att flytta ut eller sälja huset snart, sedan hem inteckning refinansiera kanske inte är ett genomförbart alternativ för dig. Ju längre du stannar desto mer sparar du månad för månad i form av minskade månadsbetalningar. Du bör endast överväga refinansiering ditt hem inteckning om du planerar att äga och bo i ditt hem för minst tre till fem år.

Om du bestämmer dig för att inteckning refinansiering är ett klokt drag, sedan överväga följande punkter:

* Dessa dagar inteckning refinansiering företag är angelägna om att avstå från de initiala kostnaderna, inklusive ansökan, bedömning och andra advokatkostnader. Men i gengäld för denna mycket låga eller nästan inga initiala refinansiering kostnad, kanske du måste acceptera en något högre ränta. Men naturligtvis detta nya bolåneräntan är fortfarande betydligt lägre än räntan på ditt tidigare inteckning.

* Tänk på punkter faktorn. En punkt uppgår vanligen till 1% av det totala lånebeloppet. Också överväga stängning kostnad eller det totala belopp som skall betalas i slutet av de angivna åren. Nu om du inte bor i huset i minst tre till fem år finns det ingen logik i att betala för dessa punkter och avslutande kostnader.

* Du kan vinna ytterligare genom att lägga till punkter och avsluta kostnader till din nya inteckning. Det kan tyckas att behöva axla extra skuld, men det är faktiskt inte. Genom att hålla befintliga inteckning i minst tre år, kan ditt saldo skäras betydligt. Som ett resultat, även om den sista kostnaden för det nya lånet läggs till ditt nya lån, kommer du fortfarande hamna med mindre skuld än med det tidigare lånet. Lägg till detta de fördelar lägre ränta och lägre månadsbetalning och du kommer snart att inse varför inteckning refinansiera har blivit så populärt under de senaste åren.