få låga månatliga betalningar med ballong inteckningar

Om du vill köpa ett hus men du för närvarande inte har råd med höga månatliga betalningar eftersom din inkomst inte kommer att tillåta det, kan du fortfarande köpa ett hem med hjälp av en ballong hypotekslån som kommer att ge dig de medel som krävs för att bli en husägare utan kommer endast att medföra små månatliga betalningar som består av en liten del av kapitalet och intressen.

Ballong inteckningar blir allt populärare eftersom fler och fler sökande väljer dem som ett alternativ att köpa ett hem utan att behöva göra stora uppoffringar varje månad för att ge höga månatliga betalningar. Sökandena kan spara genom hela livet av lånebelopp variabla varje månad så att de kan ge den slutliga utbetalningen klumpsumma av ballongen inteckning när lånet förfaller.

låga månadsbetalningar

Ballong inteckningar kommer med lägre månatliga betalningar eftersom avbetalningarna består endast av intressen och en liten del av lånets kapitalbelopp. Dessa lån är avsedda för personer med begränsad eller varierande inkomster som inte kan åta sig att höga månatliga betalningar och därmed behöva lägre rater, som de har råd utan att behöva göra uppoffringar.

Sammansättningen av lånet kommer att överenskommas mellan långivare och låntagare så att det passar låntagarens behov och budget. De månatliga betalningar kan sänkas antingen genom att utvidga programmet återbetalning av lån eller genom att minska andelen huvudmannen som integrerar amorteringar. I det sista fallet, måste du ha i åtanke att den klumpsumma som skall betalas när lånet förfaller därmed blir högre.

kontroll över skuld betalningar

Det fantastiska Balloon inteckningar är att du kan ta kontroll över dina betalningar. Det finns bara minsta betalningar som du måste respektera. Dessa betalningar är, såsom förklarats ovan, integreras endast av en liten del av den huvudansvarige. Detta innebär att så länge du vill att din månatliga betalningar kommer att påverka din inkomst bara något.

Men det innebär också att om du råkar ha en extra inkomst en månad, kan du alltid Destine en större mängd mot återbetalning av skulder och du sedan ska avbryta en högre andel av lånets kapitalbelopp därmed minska klumpsumma du behöver att lägga ner i slutet av lånet återbetalning program. Du kan göra det här så många gånger du vill och det är lämpligt att göra så för att slippa betala för mycket när lånet förfaller.

risker för ballong inteckningar och hur man kan övervinna dem

Det finns dock ett problem med ballong inteckningar som bör beaktas om du funderar på ett sådant lån produkt för att finansiera köpet av en fastighet. Eftersom de månatliga betalningarna är låga och det finns en klumpsumma som måste betalas i slutet av lånet återbetalning program, finns det chans att du inte kan höja pengar i slutet av programmet och därmed kan du standard på lån.

Men om du av någon anledning inte kan få pengar och du är rädd att du kommer att förlora din egendom, det finns ett alternativ som ibland även erbjuds av långivaren för att undvika kostsamma rättsliga processer. Du kan alltid refinansiera ditt hem balans hypotekslån och få en vanlig hem inteckning med ett nytt återbetalning program. Detta kommer naturligtvis att innebära att det tar längre tid för dig att bli skuldfria. Ändå kommer du inte att förlora egenskapen att utmätning.