få hypotekslån med dåliga krediter tre tips för ansökan framgång

Dålig kredit är inte alltid de försvagande faktor folk tror. Även när man tittar på bolån med dåliga krediter, är chanserna att få godkännande inte så smal som allmänt trott. Allt som behövs är att långivaren att känna sig säkra på att de kommer att få sina pengar tillbaka.

När du ansöker om en dålig kredit hypotekslån, det finns vissa saker som de sökande kan göra för att se till att så är fallet. Det kräver lite förplanering och en hel del ansträngning, men när man försöker säkra finansieringen för att köpa det perfekta hemmet, är det väl värt det.

Så, har vi satt ihop en kort lista med tips att följa, som tillsammans kommer att förbättra de förändringar för att säkra en godkänd inteckning, trots dåliga krediter.

få dina beräkningar direkt

Den första tips att jämna vägen för godkännande är att få dina beräkningar direkt. Huvudproblemet för varje lån, inte bara bolån med dåliga krediter, är att veta var man ska sluta. Det är ingen idé att söka en inteckning som är för stor för att hantera.

Den viktigaste aspekten av beräkningen är inkomster, och i vilken grad befintliga skulder är redan svarar för av den. Till exempel kommer även någon tjäna $ 10.000 per månad och med en perfekt kreditvärdighet inte att få en dålig kredit inteckning, är det kräver månatliga avbetalningar på $ 1,500, men deras befintliga månatliga skyldigheter är redan runt $ 8.000.

Det kan tyckas att det finns gott om utrymme för den extra kostnaden, men inteckning skulle föra den månatliga utlägg till $ 9500, vilket bara $ 500 till täcka eventuella oförutsedda utgifter. Detta är alltför snäv för komfort när det gäller långivare är berörda, med en skuld-till-tal på 40:60 som krävs för godkända bolån trots dåliga krediter.

visar förbättrad hantering av pengar

Eftersom dåliga krediter är en del av ekvationen, långivare som kan vara villiga att godkänna bostadslån med dålig kredit vill se till att alla ansträngningar görs av sökanden att ändra sina vanor. Efter allt, ta på vad som kan vara en $ 250.000 skuld är allvarliga.

Så, är det viktigt för alla som söker en dålig kredit inteckning för att visa långivaren de har tagit kontroll över sin ekonomi. Detta kan göras på en mängd olika sätt, men det mest praktiska är att ta ett personligt lån för att konsolidera alla dina skulder. Detta innebär att kreditkort skuld rensas, alla små personliga lån återbetalas i sin helhet och eventuella utestående räkningar och återbetalningen.

De är alla ersättas av en skuld som kräver en betalning som är mindre än summan av alla enskilda betalningar. Det är lättare att få godkända bolån, trots dåliga krediter, eftersom de månatliga skyldigheter minskas, och själva handlingen är proaktiv.

sänka inteckning summan

Tanken att en handpenning har något inflytande över en ansökan om bostadslån med dåliga krediter är inte korrekt. Faktum är att en betalning av ens 10% kommer att resultera i en mindre inteckning belopp, och därmed lägre månatliga avbetalningar. En större handpenning, på kanske 20%, kommer att minska den dåliga lån kredit inteckning vidare.

Och precis som visar tecken på bättre hantering av pengar kommer att imponera långivare, så kommer spara en större handpenning förbättra chanserna att säkra en godkänd inteckning, trots dåliga krediter.

Trots allt, om en sökande kan lyckas spara $ 30.000 eller $ 40.000 till att handpenningen, då återbetala ett hypotekslån med dålig kredit bör inte vara några problem för dem.