få godkänt för en Florida dålig kredit inteckning – del 2

Om du någonsin har ansökt om en inteckning, du vet att det kan vara en ansträngande process. Denna svårighet endast förvärras av trycket från att ha mindre-än-perfekt kredit. I denna serie har vi diskuterat hur man ansöker om och få godkänt för en inteckning i Florida, även med dåliga krediter. I den första delen undersökte vi tre tips inklusive: kontrollera din kredit värdering för fel, organisera din ekonomi och samla bevis på inkomst, och forskning rätt långivare för din kredit. De är viktiga steg i processen och om du är klar med det, är det dags att gå in på del två: hitta långivare och ha rätt attityd om ansökningsprocessen.

Som de flesta vet, sänker varje enskild ansökan för någon typ av kredit låntagarens kredit värdering med cirka 5 punkter. Av denna anledning är det viktigt att vara väldigt specifik om vilka typer av lån som du ansöker om och hur ofta: alltför många och du kommer att sänka din kredit värdering avsevärt. Men kredit företagen förstår att när man är shopping för ett nytt hem, kan de behöva få flera offerter från flera långivare. Därför finns det en bestämmelse som gör det möjligt för ett visst antal låneansökningar inom ungefär en 2 veckors period. Som låntagare med dålig kredit, dra nytta av detta! Du kanske vill ansöka om så många som 5 lån, och om du har följt stegen ovan, det finns en god chans att du kommer att få godkänt för minst en.

Den sista punkt värd att nämna är att när du ansöker om en inteckning du är kund vill göra ett köp. Skulle du känna dig orolig att be expediten närbutik för en Slurpee? Naturligtvis inte! Så tänk på att inteckning ansökningsprocessen är inte värt att betona om, du är en kund som vill göra ett köp från en leverantör, det är så enkelt. Det finns ingen anledning att känna förringas eller skrämmas av processen.

Om du har dålig kredit i Florida och söker för att få ett hypotekslån, kan dessa 5 tips hjälper dig inte bara få godkänt för det perfekta lånet, men förbättra ditt resultat och även sänka din månatliga betalningar på din inteckning. Kom ihåg, de är: kontrollera din kredit rapport för fel, organisera din ekonomi, Forskning dåliga långivare kredit, Ansök om flera lån, och till sist kom ihåg att du är kund och bör behandlas som en. Och även om dessa tips fungerar i hela landet, kan invånarna i Florida gynnas särskilt från inteckning tipsen.