få ett subprime lån i denna globala ekonomin

Att få ett subprime lån var något som nästan vem som helst skulle kunna göra lite mer än tre år sedan. Om du hade ett jobb som producerade något över $ 20.000 per år, du var garanterad att kvalificera sig för ett lån. Tyvärr är detta den främsta anledningen till att vi är i den rådande finanskrisen. Efter att ha fått dessa lån, ibland mer än $ 250.000, kunde individer betalar inte tillbaka dem. Om du inte gör tillräckligt i en månad för att göra en inteckning betalning, hur är det möjligt att du kommer att ha tillräckligt för att täcka levnadsomkostnader. Med denna kunskap om uteblivna betalningar på lån, subprime långivare är mycket mer strikt med sin utlåning praxis.

Är det fortfarande möjligt att få ett subprime lån? Ja, är det möjligt att få ett subprime lån, men saker och ting har förändrats drastiskt under de senaste två åren. Nu är det många låntagare som en gång ansågs vara prime nu klassificeras som subprime-låntagare. Om du har en kredit ränta kort ränta på över 15% på alla dina kreditkort, är du sannolikt kommer att betraktas som en subprime låntagare. Jag vet att detta är information som är svår att svälja, men utlåning industrin har helt förändrats.

För att få en subprime lån, måste du ha bevis på en stadig inkomst och en kreditupplysning som ökar i antal snarare än minskar. Om är också tillrådligt att din totala skuld har minskat under de senaste sex månaderna. Om så inte är fallet, är det troligt att du kommer att stängas ner för ett lån eller du kommer att betala löjligt höga priser och avgifter.