få ett hypotekslån

En inteckning lån: det är det första steget att köpa fastigheter, och med tanke på att det är en speciell fåtal som har tillräckligt med pengar för att betala för en bit av egendom utan ett lån, så det finns ingen anledning för dig att känna sig ensam i denna process.

Det första du vill göra är att hitta en bra officer hypotekslån. Det första steget är att få pre-kvalificerad. Denna process kräver att du ge lån officer med din rekord av anställning, inklusive vad din inkomst är. De i sin tur kontaktar en bank för att få en uppskattning av vad de skulle vara villiga att låna dig baserat på din inkomst.

När du har pre-kvalificering, kan du börja verkligen din hem sökning. Du vet hur mycket du har råd för ett hem, och en fastighetsmäklare ® kommer att ta dig på allvar som en potentiell köpare, och visa dig hem i din sannolika prisklass.

När du har hittat en bostad du vill, kan du lägga ett bud på det, men snart kommer du att behöva bli lånelöfte för en inteckning. Pre-typgodkännande är lite annorlunda, och vanligt händer inte förrän du vet den exakta hemmet du vill. En bank sedan åsnor är värdet och tillståndet i hemmet jämfört med utgångspriset, och detta bidrar till deras vilja att låna pengar för att köpa den. Banken kommer också att behöva mer detaljerad ekonomisk information från dig, såsom lön Män, självdeklaration info, och din fulla kredit historia. Det är där utestående skulder eller missade betalningar för saker kommer att komma upp, och kan hindra din förmåga att få ett bolån.

En annan sak som kan hindra dig från att få det lån du vill ha är dyra räkningar. Till exempel, om du nyligen har gjort en annan stort inköp, till exempel ett fordon eller kostsamma underhållningssystem, och är på en månatlig betalning program, kommer banken faktor detta mot din inkomst för att avgöra om du är i riskzonen för de-förkastningar på ditt bolån på grund av alltför många månatliga betalningar. Även om du är villig att äta bönor och ris för ett par månader tills du har betalat ner dina skulder, kommer banken inte faktorn att i. Det är bäst att undvika att göra ett stort inköp om du funderar på att ansöka om ett hypotekslån, eller du riskerar chansen att bli avslag.

Så om du vill börja ett hem sök, kontakta en officer hypotekslån för hjälp och få redan kvalificerade först.