få ett hypotekslån med dålig kredit om du uppfyller dessa 3 kvalifikationer

Många människor arbetar hårt hela sitt liv för en dröm: att äga ett hem. Om du är en av dessa människor, är du undrar förmodligen om det är möjligt att få bolån med dåliga krediter. Om du är intresserad av bostad, kan subprimelån hjälpa dig att uppnå ditt drömboende. Dock kommer specifika kvalifikationer måste vara uppfyllda för att erhålla dessa lån. I denna artikel kommer jag att beskriva de rätta kvalifikationer som krävs och var du hittar bostadslån med dåliga krediter.

första kvalet: tillräcklig sysselsättning

Först måste du ha ett bra jobb med en stadig inkomst om du vill hitta ett hypotekslån med dålig kredit. Detta beror på att trots de misstag du har gjort i det förflutna, som har ekonomiska möjligheter att göra din betalning bostadslån varje månad är integrerad om du vill få lånet.

I grund och botten, visar din dålig kredit värdering långivare som du har gjort misstag när tidigare återbetala lån. Detta innebär dock inte, att du kommer att göra samma misstag i framtiden. Genom att visa din långivare att du gör tillräckligt med pengar för att stödja återbetalningen av ditt lån varje månad, kommer han att vara säker på att du är på rätt väg den här gången. Utan en inkomst som överstiger värdet på din månatliga lån betalning, kan du inte berättiga till en inteckning lån med dåliga krediter.

andra kvalifikationer: tillräcklig handpenning

Nästa faktor som kommer att spela en stor roll för att bestämma din behörighet för ett bostadslån är mängden av din handpenning. Även om det är möjligt att hitta ett bostadslån med en låg eller minimal handpenning, är denna lyx reserverad för personer med bättre kredit poäng. I grund och botten, de två viktigaste faktorerna för att få ett bostadslån är kredit värdering och handpenning. Du måste kompensera för dåliga resultat i ett område med andra.

Därför få ett bostadslån med dåliga krediter hänger på hur mycket pengar du kan erbjuda som en handpenning på ditt nya hem. Generellt vill du ha minst 20% av det totala värdet på hemmet du köper för att vara tillgängliga i kontanter. Detta kommer att visa långivaren två saker: en, att du har förmågan att spara pengar (och förhoppningsvis kan överföra det till att göra dina betalningar varje månad) Två, kommer det att minska principen värdet av lånet som du i slutändan tar, vilket gör risken för långivaren betydligt mindre.

tredje kvalifikationer: reformerade ekonomiska metoder

Den sista delen som du kommer att behöva ta hänsyn till när man letar efter ett hypotekslån med dålig kredit har att göra med de åtgärder som landade man i detta läge i första hand. Det är, kommer dåliga krediter som en följd av särskilda åtgärder, såsom att ha för mycket skuld i förhållande till din inkomst, en kronisk historia av sena eller missade betalningar på utestående lån, och / eller betalningsförsummelser.

När du sätter dig ner med en långivare för att få ett bostadslån, måste du vara ärlig om din dålig kredit värdering och vara villiga att diskutera varför det hände i första hand. Då måste du visa att du har ändrat dina vägar. Långivare är mycket mer benägna att ge bostadslån med dåliga krediter till låntagare som har visat sin vilja och förmåga att reformera sina dåliga finansiella vanor. Ett bra sätt att göra detta är genom en budget som visar exakt hur mycket pengar du tjänar varje månad och vilka andra räkningar du måste betala i tillägg till ditt hem hypotekslån.

hitta bostadslån med dålig kredit

När du har uppfyllt alla dessa kvalifikationer, kommer det att vara dags att leta efter ditt bolån. Generellt online långivare representerar den bästa möjligheten att hitta en subprime mortgage lån med dåliga krediter.