få ett hem inteckning i Jacksonville även med dåliga krediter

Även om du har en dålig kredit värdering, är det fortfarande möjligt för dig att få en inteckning i Jacksonville. Faktum är att många experter säger att det aldrig varit enklare att få bolån i Jacksonville även om du kanske måste acceptera högre räntor. Men det finns fortfarande sätt du kan sänka dina priser även med usel kredit. Ett sätt är att lägga ner en handpenning på fastigheten på minst 3% till 5% av det pris som skulle kunna övertyga långivaren att erbjuda dig en lägre ränta. Alternativt, kan du försöka hitta ett hus som redan har en del eget kapital i det, vilket kan vara nästan lika bra som en delbetalning när det gäller att få finansiering.

Du kan också prata med en inteckning mäklare för att se om han kan hjälpa dig att få bolån i Jacksonville. Det finns många mäklare som har relationer med flexibla långivare och är specialiserade på dåliga lån kredit hem. Om du arbetar med en mäklare, se till att han lämnar din låneansökan till flera långivare för att se till att din kredit rapport endast dras en gång, och du kan studera de olika erbjudanden som finns tillgängliga för dig.

Även om du lyckas få ett lån, men du måste fortfarande arbeta på att höja din kredit värdering. En bättre kredit rapport kommer att hjälpa dig att få lägre priser när det blir dags att refinansiera ditt hem lån. Det finns många sätt du kan göra det, inklusive att betala dina räkningar i tid och inte göra alltför många kredit undersökningar.