få ett hem inspektion

Om du är i färd med att köpa ett nytt hem, blir det definitivt i ditt bästa intresse att ha ett hem inspektion göras.

Inte bara kommer du att ha ett hem inspektion göras för din egen skull, och sinnesfrid. Men de flesta långivare kräver att du har ett hem inspektion innan de kommer att gå vidare med lånet. Kreditinstitutet har lika mycket intresse i hemmet som du gör, så det är därför de kräver ett hem inspektion.

Att få ett hem inspektion kräver anlita ett företag för att skicka ut ett hem inspektör att gå igenom hemmet du ska köpa. Med du presenterar, går hem inspektör genom hemmet, och grundligt granskar att se till att ingenting i är behov av större reparationer som inte kan ses med blotta ögat.

I grund och botten går ett hem inspektör genom ett hem och kontroller ledningar, armaturer, VVS, och grunden i hemmet för att se till att det är strukturellt ljud. Han kommer även inspektera utanför hemmet tillsammans med taket för att se till att det inte finns någon yttre skador.

Tillsammans med hem inspektion, skulle det också vara i ditt bästa intresse att inspektera för trä tråkiga insekter, t.ex. termiter och skalbaggar.

Ett skadedjur inspektion krävs också av långivaren innan de går vidare med ett lån.

Ett skadedjur inspektion görs separat från hem inspektion och sker genom ett annat företag som specialiserat sig på skadedjur inspektioner.

Inte bara är hemma och skadedjur inspektioner som krävs enligt låneinstitut, men det skulle vara i ditt bästa intresse, även om de inte var. De kostar allt från $ 300,00 till $ 400,00 beroende på storleken av hemmet, och du är högt att vara närvarande och ställa frågor genom hela inspektionen.

Tänk om du hittat ditt drömhus och älskade den så mycket att du köpt det utan att ha hem inspektion göras. På den dag då du och din familj flytta in, det är den lyckligaste dagen i ditt liv. Än, tre dagar efter att du flyttar in, du får din första regnet falla medan i ditt nya hus. Än, är nästa sak du vet, du har regn kommer genom tak uppför trapporna.

Efter ungefär så här, kommer du att önska att du hade hemma inspekteras. Lita på mig.

Tro mig, detta händer grejer. Så var smart och få ett hem inspektion. Det slår betalar $ 15,000.00 till $ 20,000.00 för ett nytt tak.

Dessutom, när du har ett hem inspektion gjort, kommer du att ha sinnesro att huset är sunt och i gott levnadsförhållanden. Men om något skulle hända gå fel när du flyttar in som täcks av din hem inspektion, kommer du att ha företagets hem inspektion för att hålla ansvarig för skadan, och inte behöva betala det ur egen ficka.

För att sammanfatta, är hem inspektion är mycket viktigt för både dig och utlåning. Ni båda har ett intresse för fastigheten, så har hem inspektion gjort, kommer du att sova mycket enklare.