få ett hem hypotekslån med dåliga krediter genom att förstå FICO kredit värdering

Människor som vill få ett hem hypotekslån med dåliga krediter är ofta med förlust om var de ska börja sin sökning. De har flera frågor: Vilka andra kvalifikationer är nödvändiga för att ta emot ett bostadslån med dålig kredit? Hur stor inverkan kommer en dålig kredit värdering har på min förmåga att få ett bostadslån? Vad kan jag göra för att förbättra mina chanser att kvalificera sig för ett hypotekslån?

Dålig kredit är inte så enkelt som många tycks tro, dock. Bestämma ett berättigande för ett bostadslån är så mycket mer komplicerat än att titta på en kredit värdering. Därför, för att veta i vilken utsträckning FICO kredit värderingar påverkar bostadslån behörighet är viktigt. Denna artikel kommer att granska omfattningen av denna påverkan och fyller dig på vad du kan göra för att hjälpa dig att få ett bostadslån med dålig kredit idag.

vet din kredit och vad det innebär

Det första steget för att förstå processen att ta emot ett bostadslån med dålig kredit kommer från att bedöma det verkliga tillståndet i din kredit värdering. I grund och botten måste du veta vad din kredit värdering är, numrerar-wise, och vad det betyder i verkligheten.

Till att börja med, är en FICO kort för Fair Isaac Corp, den tre-numret poäng som den genererar är baserad på en ganska komplicerad formel som ser på många olika faktorer som rör ditt ekonomiska liv. Den viktigaste av dessa två faktorer är din tillgång till skuldkvoten (eller hur mycket du äger kontra hur mycket du är skyldig) och din betalning historia på tidigare räkenskaper. Kroniska sena betalningar, defaults, konkurser, utmätningar etc. kan allvarligt skada din kredit värdering.

Innan du söker ett bolån, måste du bedöma din dålig kredit värdering genom en översyn av hela din kredit rapport. Detta dokument kommer att beskriva alla de element som Fair Isaac systemet använder för att avgöra din poäng och gör att du kan kontrollera dem för avvikelser och förvrängningar.

varför kreditärenden i bostadslånet industrin

När du förstår detaljerna i din kredit värdering kommer du att se varför detta antal är så viktigt att långivarna. När du har en massa skulder, är chanserna att ni skulle kunna ge ett hem på toppen av allt annat allvarligt ifrågasättas. Ett billån är troligen det största lånet du tar, så det är klart viktigt att se till att du har råd med det.

På samma sätt kommer en historia av att göra sena betalningar och betalningsförsummelser påverkar också långivarens beslut. Om en långivare anser du inte kommer att vara ansvarig eller tjäna tillräckligt med pengar för att ge ett bostadslån han är inte troligt att utvidga det till dig.

göra en förändring är viktig

Om du menar allvar med att köpa ett hem finns flera steg som du kan ta, med start idag, för att göra det till verklighet. Du måste fixa din dåliga krediter värdering för att få de bästa räntorna, vilket kan göras på flera olika sätt:

– Konsolidera skulden genom en dålig kredit personliga lån.

– Se till att du bygga upp din kredit historia efter en konkurs eller en avskärmning.

– Skriv ut och hålla sig till en budget som tar alla dina skulder hänsyn och arbetar för att betala dem.

– Gå till en kredit rådgivare.

Genom att arbeta för att förbättra din dåliga krediter kommer hem hypotekslån vara lättare att skaffa i framtiden. Det finns många långivare på nätet som är vana att arbeta med låntagare vars kredit värdering är dålig. De kanske kan hitta dig ett hem hypotekslån med dålig kredit eller åtminstone hänvisa dig på den rätta vägen för att få en inom en snar framtid.