få ett hem hypotekslån även om din kredit är dåligt

Vet du vad din kredit värdering är? Det genomsnittliga FICO poäng är ca 720. Om din är lägre än så, har du en mycket svårare att få bra ränta och kommer förmodligen att behöva handskas med avslag ganska lite. Om du är i marknaden för en inteckning, men har dålig kredit, kan du leta efter en dålig kredit inteckning mäklare. De kan erbjuda dig mer genomförbara ränta än vad du kan få från en vanlig mäklare.

de tre R: forskning, forskning, och forskning

Börja din strävan efter att hitta de dåliga mäklare kredit inteckning som gör affärer i ditt område. De kommer att annonsera på nätet eller i din telefonbok. Om du kan en remiss från en vän eller släkting som har arbetat med en sådan mäklare i det förflutna, är det ännu bättre. Om du inte har nytta av att få ett namn och nummer från någon du känner, inte oroa-You’Ll hittar ingen brist på mäklare att tala med. Din nästa steg är att begränsa fältet.

tala med inteckning mäklare

Du kommer att vilja intervjua varje mäklare i ditt område och fastställa vilket som du känner dig mest bekväm att arbeta med. Be varje följande frågor: Vilken typ av ränta ska jag förvänta mig? Kommer de månatliga betalningarna är högre än en vanlig inteckning?

referenser

Var inte rädd för att be din mäklare om referenser. Om mäklaren inte kommer att ge dig namnen på några tidigare kunder som var nöjda med sitt arbete, är det dags att gå vidare till nästa namn på listan.

det slutliga beslutet

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till innan du gör ditt beslut. Hur bekväm kände du dig i dina samtal med var och en av de mäklare? Hur länge hade varje funnits i branschen och hur många människor hade de arbetat med? Vad var det noterade räntorna? Detta beslut är en viktig åtnjuter en lägre ränta kommer att ge dig möjlighet att bygga bättre kredit för långdistansflygningar.