få ett bostadslån med dåliga krediter tre ytterligare faktorer

Idén om att äga ett eget hem är mycket tilltalande för alla. När allt är det en viktig del av den amerikanska drömmen. Det är dock möjligt att få bostadslån med dålig kredit? Vilka steg behöver du ta för att försäkra att du kan hitta den finansiering du behöver för ditt hem trots din dåliga krediter situation? Denna artikel kommer att granska tre ytterligare viktiga faktorer som kan göra hela skillnaden i din förmåga att hitta ett bostadslån med dålig kredit.

faktor # 1: handpenning

Om du har dålig kredit, kommer bostadslån vara mycket lättare att komma med om du kan erbjuda en stor handpenning. En bra tumregel är att spara minst 20% av den totala köpeskillingen för ditt hem. Effekterna av en stor handpenning på din förmåga att hitta ett bostadslån med dåliga krediter är tvåfaldigt:

Ett. Det minskar lånets kapitalbelopp.

Ju mer pengar du har att erbjuda banken, desto mindre pengar de behöver för att erbjuda dig i ett bolån. Detta innebär att du kommer att vara mer benägna att kvalificera sig för bostadslån du vill ha eftersom det är för en lägre summa. Din dåliga krediter kommer fortfarande att vara en faktor, men den lägre principen blir risken mindre för banken eller långivaren.

2. Det visar att du har reformerat dina vägar.

Många människor utvecklar dålig kredit på grund av två faktorer: för mycket utgifter och / eller inte tillräckligt med intäkter. Det är, är dålig kredit ofta resultatet av missade och sena betalningar på utestående skuld. Även om det är lätt att falla i hårda tider och ackumuleras dåliga krediter, återhämtar sig från en dålig kredit värdering är mycket svårare – särskilt om konkursen är inblandad. Därför kommer ge en stor summa som en delbetalning på ditt bostadslån visar en långivare som du har blivit mer ekonomiskt ansvarig. Detta kommer att gå långt i att hjälpa långivaren litar på att du är redo och kapabla att ta på sig ansvaret för ett bostadslån.

faktor # 2: home kostnad

Återigen, det finns två huvudsakliga faktorer som kommer att påverka en långivare beslut att ge dig ett bostadslån i detta avsnitt. Den kostnad som du betalar för hemmet du vill påverkar långivarens möjlighet att hjälpa dig. Självklart, ju lägre blir kostnaden för hemmet, desto lägre lånet behövs. Förhandla ett lägre inköpspris eller shoppa runt för att hitta ett hus med idén priset kommer att göra en långivare se hur seriös du om är ger ditt lån. Känn dina gränser och hålla fast vid dem.

Dessutom är kostnaden viktig på grund av en liten sak som kallas eget kapital. Majoriteten av de människor som brändes i bostadsbubbla byst av det sena 2000-talet hade att utestänga på sina hem eftersom de var under vattnet på sin avbetalning. Det innebär att värdet på huset var mindre än det belopp som de var skyldiga i lånet. Att se till att förhandla om priset och få en oberoende bedömning av hemmet du vill köpa kommer att hjälpa dig att undvika att samma öde.

faktor # 3: välja den bästa långivaren

Den sista faktorn som du behöver tänka på att hitta ett bostadslån med dåliga krediter är vem lånar dig pengarna. Generellt traditionella banker och lokala fackföreningar kredit är mindre benägna att arbeta med låntagare som har kredit frågor. Därför online långivare är en bättre insats.

Se till att du shoppa runt för ditt bostadslån, prata med 3-5 olika online långivare för att få bästa pris. Generellt dessa långivare är specialiserade på dåliga krediter lån och kan hjälpa dig att hitta ett bostadslån med dålig kredit enkelt.